United-legenden Rio Ferdinand «gjennomskuet» Erling Haaland fra første dag i Premier League
  • Home
  • /
  • Nyheter
  • /
  • Sport
  • /
  • United-legenden Rio Ferdinand «gjennomskuet» Erling Haaland fra første dag i Premier League

United-legenden Rio Ferdinand «gjennomskuet» Erling Haaland fra første dag i Premier League

by | Apr 3, 2024 | Sport

Manchester City trengte scoringer fra topp etter at Gabriel Jesus viste han ikke kunne fylle skoene til Sergio Aguero in his prime. Klubben betalte det som skulle til for å overbevise Erling Haaland og hans følge om å velge Etihad. Noe av det første den unge nordmannen lovet Citys styreleder var at City nå skulle vinne sin første Champions League-tittel. Som sagt, så gjort. Roy Keane har aldri hatt noe spesielt godt forhold til «Haaland-familien» eller tidligere byrival City, og dro i helgen til med Haalands grunnspill som «fjerdedivisjons-nivå» etter 0-0 mot Arsenal. Rio Ferdinand har «sett det» hele tiden, men skjønner ikke problemet.

Selv om Rio Ferdinand kalte Keanes beskrivelse av Erling Haaland som noe far-fetched, minner den tidligere midtstopperkjempen på hva Haaland er hentet inn for.

LES: Nå ser den siste brikken før Liverpool kan hente ny manager ut til å være på plass

All-round-spillet hans har aldri vært noe noen har latt seg imponere av. Jeg har aldri, noen gang sittet der og tenkt: ‘Wow, hold-up-spillet hans er stort!, begynner Rio Ferdinand ifølge Goal.

-Hele spillet hans er avslutning, i og rundt seks-yard-boksen og feltet eller på fart inn fra midtlinjen. Det er det. [De andre delene av] spillet trengte alltid arbeid. Hvor mange ganger så vi ham tidligere forrige sesong da han var på scoring-streak, at han hadde åtte, 10, 12 berøringer i en kamp?», doserer Ferdinand.

ENGELSKE KLUBBER: Jack Grealish brukte opp sin siste mulighet

For Ferdinand blir det derfor tåpelig å sammenligne nordmannen med de største ballkunstnerne, duell-kjempene eller lagspillerne. Så lenge City klarer å gi Haaland målsjansene og 23-åringen fortsetter å treffe blink, så blir det andre et ikke-tema. Ferdinand har sett det hele veien hva Haaland er, og ikke hva forståsegpåere krever at den norske spilleren skal være, hver eneste kamp gjennom sesongen.

Det ble ingen scoring mot Arsenal i helgen, men Haaland står med 29 på 35 kamper. Ikke spesielt dårlig for en «League Two-spiller».

Alt du trenger å vite: Manchester City – Aston Villa

Les hele saken
Author: T. Richardson

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts

Avslørte fiskesmugling

Et reisefølge i Kautokeino fikk totalt 112.900 kroner i bot etter at de forsøkte å ta med seg 550 kilo fisk for mye ut av Norge. Les hele saken Author: