Inntrykk: Logitech G515 Lightspeed

Inntrykk: Logitech G515 Lightspeed

Når det gjelder gaming-tastaturer, må vi ofte velge mellom funksjonalitet og stil. Logitech G515 Lightspeed TKL klarer å kombinere det beste fra begge verdener

Inntrykk: Logitech G515 Lightspeed

Rett ut av esken oser det av kvalitet og førsteinntrykket sitter fortsatt med meg. Den slanke,lavprofil designet og at det veide nesten like mye som en murstein fikk meg til å smile med en gang.

Tastaturets konstruksjon er robust, noe som er betryggende for de gangene et spill eller en kjip e-post får deg til å ville hamre litt ekstra løs på tastaturet.

Jeg måtte endre til nordisk tastatur og det å skifte ut et par knapper var veldig enkelt. Jeg har eid en god del tastatur opp gjennom årene og kan si med en gang at dette føltes like godt til gaming som jobbing. G515s lavprofil mekaniske brytere gir en jevn, responsiv opplevelse. Hvert tastetrykk føles godt smurt, noe som bidrar til den tilfredsstillende taktil responsen som verken er for støyende eller for myk.

Jeg testet noen ulike spill for å se hvordan det gikk, deriblant Battlefield, Helldivers 2 og Starfield, og jeg la ikke merke til noen form for forsinkelser eller annet. I følge det Logitech sier om sitt produkt, så skal “den trådløse Lightspeed-teknologien og latens [sic] bety at dine kommandoer utføres i sanntid og sørger for at det ikke er merkbar forsinkelse, noe som er avgjørende for konkurranse spilling.” Noe som overhode ikke er avgjørende for en aldrende gamer som meg, men sikkert godt å vite for dere gamers der ute med lightspeed reflexes.

G515 har en god batterilevetid. Logitech hevder at det kan vare opptil 40 timer på en enkeltlading, selv så mener jeg at den varte lengre enn det. Jeg trengte ikke å lade det før etter en ukes tid, men dette kan selvfølgelig oppleves ulikt etter bruken.

Jeg valgte tilslutt å bare ha det koblet til med medfølgende ledning for å slippe å tenke på slikt, men greit og enkelt å koble fra ved behov. Tastaturet kommer med USB-C og bluetooth tilkobling.

Kombinasjonen av slank design, robust byggekvalitet og enestående ytelse gjør dette til et tastatur som passer like godt til (virtuell) krig eller jobb.

Om du klarer deg med et TKL keyboard, det vil si at det ikke har nummerknapper på høyre side som vanlige tastatur så vil jeg klart anbefale dette. Som alt annet innen gaming så harselvfølgelig tastaturet RGB lys som justeres etter ønske og behov.

Innlegget Inntrykk: Logitech G515 Lightspeed dukket først opp på Spill.no.

Les mer