Morten Hjulmand seiler opp som et alternativ nå som PSG opprettholder prisen på Manuel Ugarte

FootballTransfers melder at Sporting midtbanespiller Morten Hjulmand har havnet på Manchester United sin liste denne sommeren.

Paris Saint-Germain informerer at ingen tilbud eller forslag har blitt fremsatt for Manuel Ugarte til tross for rapporter om det motsatte, og til syvende og sist er Premier League-gigantene for øyeblikket ikke villige til å matche deres prisantydning på 70 millioner euro.

Les: Arsenal legger inn et gigantbud på målmaskin

Hjulmand antas å være mindre aggressiv enn Ugarte, og det er en forståelse av hans gode posisjonsdisiplin og hans erfaring med å jobbe på en besittelsesbasert lag. Et annet rimeligere alternativ er Youssouf Fofana. Monaco har fortalt Manchester United at de må betale 35 millioner euro for å signere ham, og franskmannen blir seriøst sett på.

Fiorentina gjør en turné i England for preseason, og vi blir fortalt at Sofyan Amrabat ikke vil være involvert i deres tre kamper. Det er fortsatt ingen forslag til midtbanespilleren og det er interesse fra andre klubber.

Manchester United undersøker alternativer i tilfelle Aaron Wan-Bissaka forlater Old Trafford. Vanderson, også fra Monaco, og Lutsharel Geertruida fra Feyenoord er navn de beundrer. Men manger Erik ten Hag har fått øynene opp for Noussair Mazraoui fra Bayern München. Forsvarsspilleren er en annen spiller nederlenderen føler ville fungere i hans taktiske system og han ville bare koste 20 millioner euro.

Les på F7: Uvanlig klausul gir La Liga-klubb overraskende store inntekter på Mason Greenwood-salg

Antonio Silva er tilbake som alternativ
Vi forstår at Antonio Silva har dukket opp som en mulighet for Man Utd ettersom klubben sliter med å finne verdi i jakten på en sentral forsvarsspiller, selv om et trekk anses som usannsynlig.

Agent Jorge Mendes ser fortsatt etter å få Silva et trekk fra Benfica, og det er noen blant rekrutteringen til Manchester United som beundrer det faktum at han kan spille begge sider av forsvaret og vanligvis på venstresiden, hvor han kan være stedfortreder for Lisandro Martinez. Benfica har tidligere krevd at forsvarerens frigjøringsklausul på 100 millioner euro skal oppfylles i sin helhet, men det antas at den nå vil være betydelig under det.

Bayern München har avvist alle verbale tilbud på Matthijs de Ligt, og på dette tidspunktet er Man Utd ikke forberedt på å møte deres verdi på 50 millioner euro. Det har vært samtaler om en betalingsstruktur, men ingen middelvei er funnet.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Arsenal legger inn et gigantbud på målmaskin

Arsenal er tilbake i kampen om Viktor Gyokeres og forbereder et massivt tilbud på den svenske Sporting Lisboa-spissen.

CaughtOffside melder at når Eddie Nketiah fullfører overgangen til Marseille, vil Arsenal legge inn et stort bud på Gyokeres. – Arsenal vil teste vannet med et tilbud på rundt 70 millioner euro.

Les: Everton tenker hardt på å hente inn tidligere Liverpool-flopp som har begynt å levere

Sporting Lisbon krever fortsatt at interesserte klubber betaler Gyokeres sin frigjøringsklausul på 100 millioner euro, men Arsenal vil ikke gå i nærheten av så høyt. Chelsea er fortsatt interessert i Gyokeres, men det er Arsenal som er klare til å øke innsatsen.

The Gunners er i markedet for en toppspiss denne sommeren og har returnert til tegnebrettet etter å ha mislyktes i å sikre sitt toppmål, Benjamin Sesko.

Gyokeres har nå dukket opp som toppalternativet for Arsenal, som har fulgt Sporting Lisboa-spissen i flere måneder.

Fabrizio Romano har tidligere sagt at Sportings nåværende krav rett og slett er for høyt

Arsenal-manager Mikel Arteta tror at Gyokeres kan bringe laget de målene de har gått glipp av fra nummer ni-posisjonen de siste to sesongene. Gyokeres scoret sensasjonelle 43 mål på 50 kamper i alle konkurranser for de portugisiske mesterne Sporting denne siste sesongen.

Hans 29 ligamål betyr at han avsluttet sesongen som toppscorer i Primeira Liga.

Arteta har blitt tvunget til ofte å bruke Kai Havertz i en unaturlig spissrolle den siste sesongen.

Mens Gabriel Jesus har imponert over de to siste sesongene i hans samlede spill, har han ikke vist seg å være produktiv nok for et lag som ønsker å vinne Premier League og utfordre for Champions League.

Jesus har bare 19 mål på 69 kamper for Arsenal, totalt som Gyokeres mer enn doblet den siste sesongen alene for Sporting Lisboa.

F7: Uvanlig klausul gir La Liga-klubb overraskende store inntekter på Mason Greenwood-salg

Gyokeres har vært en åpenbaring helt siden han kom til Sporting Lisboa fra Coventry for €20 millioner pluss €4 millioner i bonuser i fjor sommer.

Nketiah har i mellomtiden blitt enige om personlige vilkår for en flytting til Marseille. Arsenal diskuterer nå en overgangssum med Ligue 1-laget.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Milliard-flopp gir dårlige nyheter til Manchester United

Sjefene på Old Trafford under ledelse av Sir Jim Ratcliffe trodde de kunne puste lettet ut med salg av noen av deres flopper. Men så lett blir det ikke. Casemiro som Erik ten Hag fikk hentet fra Real Madrid tjener nesten fem millioner kroner i uken. – Det forrige management-teamet i Manchester United klarte å skrive inn en avtale som sikrer den brasilianske defensive midtbanespilleren en kvart milliard i fallskjerm.

Et annet problem og enda større flopp også fra Brasil, høyreving Antony som ble hentet fra Ajax for 95 millioner euro pluss bonus skal også ut portene på Old Trafford. – Antony, som tjener «bare 2,8 millioner kroner i uken har ikke lyst til å dra videre.

Les: Everton tenker hardt på å hente inn tidligere Liverpool-flopp som har begynt å levere

Agenten Antony har gjort det klart at den brasilianske vingen ikke kommer til å forlate klubben denne sommeren.

Antony har hatt et par forferdelige sesonger i Manchester United siden han kom til fra Ajax, og har blitt latteliggjort av fans og media.

Det hadde vært forventet at United ville se etter å selge Antony i sommer, og det har vært rapporter om en flytting tilbake til Brasil med Sao Paulo. Imidlertid har 24-åringens agent levert dårlige nyheter til mange Man Utd-fans ved å avsløre at Antony blir værende.

Agent Junior Pedroso har kommet med følgende kommentar:
«Når han snakket med president Julio Casares, forsikret han at det ikke er noen mulighet for at denne avtalen kan skje, det er noe helt utenfor virkeligheten i São Paulo. Antony kommer ikke tilbake nå, hans prioritet er Manchester United

Man Utd-manager Erik ten Hag har også uttalt at han regner med Antony kommende sesong.

«Han [Antony] viste absolutt det potensialet den første måneden: han scoret tre ganger i sine tre første kamper,» sa Ten Hag til AD Sportwereld.

«Etter det ble det vanskeligere, forrige sesong var ikke bra. Men jeg er fortsatt overbevist om at han har potensialet til å spille i denne klubben. Vi vil ha denne klubben tilbake til der den var for mer enn ti år siden, til en klubb som vinner Premier League, som kan vinne Champions Leagues.

«Vi er egentlig et stykke unna det, tror jeg. Jeg tror vi har tatt steg siden den gang, ellers hadde vi ikke vunnet to priser. Men vi er ennå ikke så langt at det allerede råder en «vinnerkultur» her i alle henseender må våre standarder, våre normer og verdier fortsatt gå opp.»

Imidlertid har Antony vært en uforløst katastrofe på Old Trafford. Han scoret bare fire Premier League-mål i den første sesongen og så godt ut til å være under de fysiske, mentale og til og med tekniske nivåene som kreves for å spille for et så stort lag.

Den siste sesongen var Antony enda verre med bare ett Premier League-mål og en assist.

Til tross for dette har Ten Hag ofte holdt på med Antony i startelleveren. – Det i seg selv burde være oppsigelsesgrunn for den nederlandske manageren.

Les på Popidol: Snoop Dogg som har god erfaring med å «fyre opp» skal bære den olympiske ilden

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Everton tenker hardt på å hente inn tidligere Liverpool-flopp som har begynt å levere

Jürgen Klopp fikk Arthur Melo før 2022/23-sesongen, et spiller som neppe sto øverst på ønskelista. Klopp var likevel imponert over innstillingen og arbeidsviljen til brasilianeren. Tyskeren la heller ikke skjul på at leieoppholdet var av den mislykkede sorten. Forrige sesong hadde Melo en opptur på utleie til Fiorentina, nå kan 27-åringen ende opp med nytt forsøk på balløya.

Hos Juventus løper kontrakten med den defensive midtbanespilleren først ut i 2026, men selv med overbevisende spill og imponerende 48 kamper for Fiorentina forrige sesong, bærer det ikke tilbake til Torino.

LES: Ikke bare én, men to storsigneringer kan glippe for Manchester United

Ifølge Mirror vurderer både Everton og nyopprykkede Leicester å hente inn den tidligere Barcelona-spilleren.

Da får vi se om Melo får et nytt forsøk i verdens tøffeste liga. Hos Liverpool ble det skade, operasjon, benken, utenfor troppen, 76 minutter på kamparenaen og to kamper i Premier League 2.

F7: Uvanlig klausul gir La Liga-klubb overraskende store inntekter på Mason Greenwood-salg

Med arbeidsdisiplin og innstilling godkjent av Klopp, samt gode prestasjoner forrige sesong i nesten et halvt hundre kamper, kan Melo være rett mann på et økonomisk sterkt presset Everton.

Les hele saken
Author: T. Richardson

Ikke bare én, men to storsigneringer kan glippe for Manchester United

Det ser ut til at pengefolkene på Old Trafford må strekke seg en god del lenger om de skal hente inn to spillere som i praksis var klare for en overgang.

Helt øverst på Manchester United-manager Erik ten Hag sin ønskeliste finner du Matthijs de Ligt. Det er ingen stor nyhet for den 24 år gamle nederlandske midtstopperen har befunnet seg der lenge.

Les: Tidenes største Viking-salg er i boks

For noen dager siden kunne Manchester Evening News melde at Manchester United er muntlig enig med den tidligere Ajax spilleren og at FC Bayern München motvillig var klar for et salg. Men, som Sky melder krever Bayern 50 millioner euro samtidig som Manchester UNited prøver å være smarte. – De skal ha kommet med to bud så langt som begge har blitt avvist så snart faxen har tikket inn på på Allianz Arena.

De Ligt som har tre år igjen av sin kontrakt ønsker å dra videre, men han kommer ikke til å legge noen muskler bak det ønsket og det er ingenting som får tyskerne til å fire på prisen.

Manchester United har samme problem i Paris. Den 23 år gamle defensive midtbanespilleren Manuel Ugarte sies også å være enig med Manchester United om en overgang. Problemet er at klubbene ikke har kommet til enighet.

Paris Saint-Germain har avvist alle forslag som har kommet fra Manchester United. Sky melder at PSG krever 70 millioner euro, mens sjefene på Old Trafford har strukket seg til 50 millioner euro.

ENGELSKE KLUBBER: Oscar Bobb definitivt klar for å klatre videre opp «stigen»

Paris Saint-Germain sitter med en avtale frem til sommeren 2028 og har penger nok. De kommer ikke til å selge billig.

Ratcliffe og Man United-gjengen må nok strekke overgangsbudsjettet ytterligere – eller gå for plan B.

Les hele saken
Author: T. Richardson

James Rodriguez tilbudt La Liga kontrakt etter fantastiske Copa America-prestasjoner

James Rodriguez har blitt tilbudt sjansen til å returnere til europeisk fotball etter hans imponerende prestasjoner i Copa America. For 10 år var det et annet mesterskap som sendte James Rodriguez til Real Madrid.

James Rodriguez var fantastisk med Colombia i verdensmesterskapet i 2014. Den offensive midtbanespilleren fikk en imponerende start på livet på Bernabeu, men etter noen år begynte stjernen hans å falme og han ble lånt ut til Bayern München og Everton med begrenset suksess.

Les: Blar opp 700 millioner og kupper Bayern Münchens storsignering

Da Rodriguez forsvant til Sao Paulo og søramerikansk fotball forrige sommer, trodde vi det var det siste vi skulle få se av den colombianske spilleren.

Nå var fantastisk igjen med Colombia en turnering også denne gangen har det kommet tilbud fra La Liga! – Ikke Real Madrid, men La Liga likefullt.

Opphold i Qatar med Al-Rayyan og i Hellas med Olympiacos fulgte, før en retur til Sør-Amerika med de brasilianske gigantene Sao Paulo i fjor antydet at karrieren i Europa var over.

Tidligere i sommer gjentok Rodriguez formen sin i 2014 med en rekke fantastiske prestasjoner for å bringe Colombia til finalen i Copa America i USA. 33-åringen scoret ett mål og ga seks assist på seks opptredener og ble kåret til turneringens MVP.

Les på Engelske klubber: Oscar Bobb definitivt klar for å klatre videre opp «stigen»

Rodriguez kunne ikke se nasjonen sin over streken da de tapte 1-0 mot Lionel Messis Argentina i finalen, men hans bidrag var nok til å vekke interesse fra flere europeiske klubber.

Ifølge spanske Cope er La Liga laget Celta Vigo en av dem, og har til og med lagt en toårskontrakt på bordet for Rodriguez.

Den asturiske klubben har slitt den siste tiden, og endte på 13. plass på tabellen forrige sesong etter å ha flørtet med nedrykk i det meste av sesongen.

Les på Radiosporten: De 10 dyreste tenåringene gjennom tidene

Den samme rapporten hevder at flere andre spanske klubber er interessert, inkludert Atletico Madrid og Real Betis.

Den tidligere Real Madrid spilleren har også blitt koblet til en retur til Premier League, tre år etter at han forlot Everton.

En retur til Goodison Park har blitt dempet noe og det samme har interessen til Aston Villa, Nottingham Forest og Wolves.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam