Tilbudet Manchester United bør takke ja til

Tilbudet Manchester United bør takke ja til

by | Apr 3, 2024 | Sport

Summen er 85 millioner euro. Dette endte United med å betale i 2021 etter minst ett år med dragkamp og forhandlinger med Borussia Dortmund. Jadon Sancho fant endelig veien til Old Trafford, men la igjen noe i Bundesliga. Man United-supporterne har sett lite til det gnistrende angrepstalentent i Premier League, da blir det ekstra surt å se Jadon Sancho begynne å levere på utleie hos gamleklubben. Det store spørsmålet er hva som skjer videre, Dortmund forhandler igjen «uten hansker».

Manchester United trenger å begrense tapet på 85 millioner euro-investeringen, men kan heller ikke forsvare å lønne spilleren, som fortsatt ikke har fått sitt gjennombrudd, 300 000 pund i ukelønn. Ifølge SportBild har Borussia Dortmund bestemt seg for å re-signere Sancho etter flere sterke prestasjoner, men tilbakemeldingen kommer neppe til å skape hurra-stemning hos Ratcliffe og gjengen.

LES: To nye kjipe skader hos Manchester United

For ifølge det tyske mediet er Dortmund villig til betale maks 30 millioner euro for Sancho.

24-åringen skal selv være så giret på å forlate Man United at han gjør det mulig for Dortmund å bære overgangen ved å kutte lønnsforventningene kraftig. Da er det opp til Manchester United. Dortmund og Sancho skal finne en løsning, godtar Premier League-klubben et salg til 30 millioner euro, er det hele over til sommeren.

Det hører med til historien at Sanchos markedsverdi (Footballtransfers) har falt fra 109 millioner euro da han tok sine første skritt på Old Trafford, til dagens rundt 30 millioner euro.

ENGELSKE KLUBBER: Jack Grealish brukte opp sin siste mulighet

For oss høres dette ut som en handel Manchester United bør godta for å få problemet ut av verden og bruke penger, fokus og energi på spillere som passer inn på Old Trafford.

På tide å avslutte dette kapitlet.

Alt du trenger å vite: Chelsea – Manchester United

Les hele saken
Author: T. Richardson

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts