Nører opp til tysk budkamp om Torbjørn Heggem

Nører opp til tysk budkamp om Torbjørn Heggem

by | Apr 3, 2024 | Sport

Den norske midtstopperen Torbjørn Heggem som har gått i gradene i Rosenborg, var innom både Ranheim og Sandnes Ulf før han i januar i fjor meldte overgang til IF Brommapojkarna.

Det har gått bra for 25 åringen som raskt ble en nøkkelspiller. – I januar gikk et rykter om at Paderborn ønsker å kjøpe, men i og med at fortsatt er i Allsvenskan ble det ikke noe av. Nå er interessen der igjen.

Les: Solskjær var ikke på Sir Alex Ferguson sin lekkede Manchester United UT-liste

Fotbolldirekt melder at både Darmstadt og St Pauli er interessert i å signere nordmannen. Begge klubbene planlegger å speide Heggem frem til det internasjonale overgangsvinduet åpner. – Det kan lett bli en budkamp. Transfermarkt på sin siste oppdatering før jul satte verdien til 450 000 euro, hva det ender på når sommeren er der er helt klart hvor bra det går med IF Brommapojkarna og Heggem.

Darmstadt ser ut til å spille i 2. Bundesliga neste sesong de er tabelljumbo i Bundesliga med seks poeng opp til kvalifiseringsplassen, og tolv poeng opp til sikker plass. St Pauli, derimot, ser ut til å spille i Bundesliga neste sesong ettersom klubben leder 2. Bundesliga fem poeng foran toer Holstein Kiel.

Les: Sir Jim Ratcliffe fjerner Manchester United-stjerne fra salgslisten og dobler lønna

Sjørøverklubben St.Pauli har god erfaring med norske spillere det er ingen der akkurat nå, men Morten Berre, Tore Pedersen, Mats Møller Dæhli og Tore Reginiussen har alle spilt for klubben.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts