Nok en dør smelles igjen for Kalvin Phillips

Nok en dør smelles igjen for Kalvin Phillips

by | Apr 3, 2024 | Sport

Vi savner Kalvin Phillips i Leeds-drakta. Gareth Southgate beskriver Phillips som spillertypen det engelske landslaget trenger og ikke har mange av, men det holdt ikke denne gangen. Ute av landslagstroppen etter en seig overgang til West Ham fra en enda seigere periode hos Manchester City, har satt 28-åringen langt unna toppformen. Nå stenger også West Ham døra etter to, tre måneder med Phillips i troppen.

Londonklubben forhandlet seg til kjøpsopsjon på den defensive midtbanespilleren, men ifølge Football-Insiders kilder har klubben tatt avgjørelsen om å ikke benytte seg av muligheten. Phillips startet med spilletid i sine fire første Premier League-kamper for West Ham, men etter det røde kortet mot Nottingham Forest, som var med på å tape kampen for David Moyes og gjengen, har det blitt 24 minutter, 45 min, benk, 21 min, så benk mot Tottenham i helgen.

LES: Scorer høyt hos Liverpool, men det er et stort spørsmålstegn

Med dette ser det ut som EM-sluttspillet ryker, permanent overgang til West Ham ryker, en retur til Manchester City, der han definitivt ikke har noen plass hos Guardiola, venter.

Vi satser på at Leeds tar opprykket til Premier League, får en god leieavtale av Manchester City – og henter Kalvin Phillips «hjem».

Alt du trenger å vite: Wolverhampton – West Ham

ENGELSKE KLUBBER: Manchester United kan nå løse Jadon Sancho-problemet

Les hele saken
Author: T. Richardson

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts