Mbappé er gåen

Mbappé er gåen

by | Apr 4, 2024 | Sport

Den franske superstjernen Kylian Mbappé som tjener 72 millioner euro pluss bonuser i Paris Saint-Germain har det tøft om dagen. – Alt bråket etter han dumpet sin klubb PSG, reaksjonene fra fans og lagkamerater sammen med mangelen på minutter, har slitt ham ned mentalt.

Fransk presse skriver at han har pådratt seg en slags psykisk og fysisk slitasje som har hindret ham i å prestere. Til dette må vi legge til at manager Luis Enrique som klar over at fremtiden til Kylian Mbappé er utenfor Paris, har redusert antall spilleminutter i Ligue 1. – Ryketene om et dårlig forhold mellom manager og spiller er noe det snakkes om langs Seinen hver eneste dag.

Enorm fallhøyde!

Les: Solskjær var ikke på Sir Alex Ferguson sin lekkede Manchester United UT-liste

Av de siste syv kampene i Ligue 1 spilte kapteinen for det franske landslaget bare 90 minutter i én kamp, mot Montpellier 17. mars. Etter å ha bekreftet overfor PSG sin beslutning om ikke å fornye, før første etappe i Champions League 16-delsfinalen mot Real Sociedad, har hans status som en som alltid spiller fullstendig forsvunnet, men i viktige begivenheter, som denne onsdagen mot Rennes og I dobbeltkonfrontasjonen mot Barcelona , er det ikke tvil om hans betydning i laget.

Han har også blitt nedprioritet på det franske laget noe vi kunne se i den siste marspausen i kampene mot henholdsvis Tyskland og Chile . Mbappé er ikke fremmed for alt oppstyret som hans avgang fra Paris Saint-Germain har forårsaket, siden han, selv om han alltid har vist seg å være en profesjonell, ikke forventet at klubben skulle bekrefte avgjørelsen så snart.

Avisen L’Équipe henspiller til og med på metning fra fotballspillerens side, som alle forventer at hans beste versjon i april skal bringe PSG nærmere å vinne en diskant som ville vært historisk for enheten. Mentalt har ikke Mbappé hatt to enkle måneder, først på grunn av presset med å forlate pariserne i sommer og for det andre fordi han er i nyhetene hver uke i kampene der Luis Enrique tar fra seg spilletid.

Den siste episoden av dette bipolare forholdet skjedde søndag, i French Football Classic, i Marseille, etter at Luis Enrique erstattet ham i det 63. minutt. (Paris Saint-Germain 2 – Marseille 0) Mange betraktet denne endringen som «mangel på respekt», siden det, bortsett fra overraskelse, var den siste klassikeren som Mbappe ville få. Men det var et legitimt bytte.. ingen andre spillere mistet flere baller og han virket å være «utenfor spillet».

Denne mangelen på engasjement, slitasjen ifølge de nærmeste, metningen ifølge andre, har også fått mange til å stille spørsmål ved Mbappés engasjement for PSG. «Det er sekvenser der han overraskende virker koblet fra spillet og aktiviteten hans ligner Lionel Messi på slutte.

Disse manglene har mer å gjøre med mental slitasje enn med atletiske mangler ,” beskriver L’Équipe, og refererer til kamper der klubbens toppscorer ikke har prestert.

Les: Hyundai har latt sin Ioniq 5 autonome bil «ta lappen»

Vi tror Real Madrid er bekymret, de har trolig fortsatt friskt i minne hvor superbra Eden Hazard var før han kom fra Chelsea, hvor mye han kostet og hvor katastrofalt det ble. Hazard som fikk 25 millioner euro i året er billig i forhold til det Kylian Mbappé er.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts

Avslørte fiskesmugling

Et reisefølge i Kautokeino fikk totalt 112.900 kroner i bot etter at de forsøkte å ta med seg 550 kilo fisk for mye ut av Norge. Les hele saken Author: