Henter islandsk spiss i Venezia

Henter islandsk spiss i Venezia

by | Feb 12, 2024 | Sport

En ting er sikkert, nyopprykkede Kristiansund får det tøft i Eliteserien denne sesongen. – Vi i Sporten tror at KBK overlever slik de pleier å gjøre, men på nedre halvdel av tabellen, selv om momentum fra en god OBOS-liga sesong sikkert smitter over til i år.

Kristiansund har vært hentet den islandske Venezia-spissen Hilmir Rafn Mikaelsson som kjenner norsk fotball godt fra før.

Les: Jobber med de siste detaljene på et gigantbud

Den høyreiste 20-åringen har skrevet kontrakt for hele 2024-sesongen med eliteserieklubben fra Nordmøre. Han deltok på sin første trening med KBK mandag. «Det er en ung spiller som har en spennende profil med sin størrelse og fart. Han er først og fremst midtspiss, men kan benyttes i alle de tre frontposisjonene. Han har en del ferdigheter som vi trenger, og dette er en overgang vi har jobbet en stund med å få til. Vi er veldig glade for å få det på plass» sier sportslig leder Eirik Hoseth til Kristiansund sine nettsider.

Mikaelsson kom til Venezia fra Fjölnir sommeren 2021, og han har én seriekamp i Serie A. I fjor vår var han på lån i Tromsø. Der spilte han tre seriekamper, to cupkamper og scoret ett mål. Spissen har også aldersbestemte landskamper for Island.

For Venezia har han spilt én kamp i Serie A, og han har ikke fått spilletid i Serie B etter nedrykket.

Les: Jan Siewert har fått sparken etter bare 12 kamper

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts

Innstiller

Uvær rammer helgetrafikken