Guardiola skal få Haaland til å droppe det sutrete kroppsspråket
  • Home
  • /
  • Nyheter
  • /
  • Sport
  • /
  • Guardiola skal få Haaland til å droppe det sutrete kroppsspråket

Guardiola skal få Haaland til å droppe det sutrete kroppsspråket

by | Feb 13, 2024 | Sport

Når Erlling Haaland scorer, er det som julekveld, bursdag, nyfødt barn og bryllup kommer samtidig. Når Erling Haaland ikke scorer, da samles de kjipeste følelsene inne i den unge vinnerskallen. Pep Guardiola jobber for å gjøre noe med det siste.

Kroppsspråk betyr mye, på mandag ble Pep Guaridola spurt før FC København-kampen hvor mye det betyr på kamparenaen. Guardiola skjønte det gjaldt Erling Haalands kroppsspråk som oser hvor utilfreds han var i første omgang mot Everton med medspillerne og seg selv. Etter 71 minutter løste det seg med to Haaland-scoringer, men kroppsspråket til Haaland før det løsnet, vekker oppmerksomhet.

LES: Manchester United i lederposisjon – til en gedigen signeringstabbe

-Erling er først og fremst en ung spiller. Han spiller i en posisjon som er den vanskeligste på banen. En spiss er omringet av fire, fem spillere, og det er minimalt med plass, begynner Guardiola.

– Han må lære seg at selv om han ikke scorer, må han ha riktig kroppsspråk og reagere. Han må ha en positiv tankegang om at det nok kommer. Han trenger ikke å score. Han hjelper oss med mye, fortsetter City-manageren.

F7: Årets kjipeste debut var over etter 20 sekunder

Som minner Haaland og oss andre på at en spiss hos verdens beste klubb har flere oppgaver enn å stå bak scoringene selv.

– Det handler ikke bare om å score mål, slik han sikkert tror. Han gjør også mye annet ved blant annet å stresse de andre og legge det første trykket. Det er dette vi trenger fra Erling, avslutter Guardiola.

Manchester City – Chelsea

Som garantert digger at sin mann på topp ikke aksepterer å gå av banen uten scoring.

Les hele saken
Author: T. Richardson

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts

Du mister den

Tusenvis av passasjerer gjør denne feilen i flyet.

Politi- og brannlogg uke 9

Her oppsummerer vi smått og stort fra politiet og brannvesenet i Fredrikstad, Råde og Hvaler – samt i øvrige distrikter nær oss. Les mer Author: Fredriksstad Blad