Da paret begynte å date stilte Nancy ett krav til kjæresten: – Dessverre er jeg et ja-menneske, så jeg ble dratt med

Da paret begynte å date stilte Nancy ett krav til kjæresten: – Dessverre er jeg et ja-menneske, så jeg ble dratt med

by | Jul 10, 2023 | Vestfold & Telemark

PORSGRUNN/STAVERN: Nancy og Gisle møttes gjennom jobben. Da paret begynte å date stilte Nancy ett krav til kjæresten. – Hvis han ville være sammen med meg, måtte han bli med, sier hun.

Les mer

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

Recent Posts

Med nøkkel til kjærligheten

Tekniske problemer er årsaken til at podcasten God morgen Finnmark kom ut litt senere enn vanlig på morgenen i dag. Men du bør absolutt få med deg den inspirerende livsnyteren Hallvard Haugs hjertevarme historie om livet, døden og kjærligheten. Les mer Author: Helle...