Nedrykksklare Skeid tok første seier på fire måneder
  • Sport
  • /
  • Nedrykksklare Skeid tok første seier på fire måneder

by | Oct 7, 2023 | Sport

I første kamp etter at nedrykket var klart sprudlet plutselig Skeid i 1. divisjon. Oslo-laget valset over Sandnes Ulf og vant 3-0.
– Hvor har dette Skeid-laget vært resten av sesongen? Da hadde det aldri vært snakk om nedrykk, sa TV 2-kommentator Robin Berntsen.
Trenerveteran Arne Erlandsen tok over Skeid i slutten av august. Det har resultert i seks strake tap før oppturen mot Sandnes Ulf. Rogalendingene kom til Oslo med tre kamper uten tap, men så sa det stopp.
Etter 34 minutter ble det jubel på Nordre Åsen. Marcus Melchior satte inn 1-0 etter godt forarbeid av Noa Williams. Så vartet Simen Kvia-Egeskog opp med en kjempescoring. Lånespilleren fra Viking fikk ballen like utenfor 16-meteren og hamret den opp i hjørnet.
Williams fikk æren av å sette inn 3-0 etter en flott opprulling av Skeid ti minutter ut i 2. omgang. Det var det andre målet for sesongen til svensken, som involvert i stort sett alt Skeid foretok seg i angrep.
Skeid hadde gått 14 kamper uten en seier. Den forrige trepoengeren kom mot Bryne (2-0) 6. juni. Forrige rundes tap for Mjøndalen gjorde nedrykket klart for de rødkledde. (NTB)