HamKam klarte bare ett poeng mot ti mann

by | Sep 24, 2023 | Sport

HamKam spilte elleve mot ti i over en omgang, men klarte bare 1-1 mot Sarpsborg i Eliteserien i fotball.
Med det ene poeng er HamKam oppe i 24 poeng og holder 11.-plassen, mens Sarpsborg har ti poeng mer på sin sjuendeplass.
Gjestene fikk en pangstart på kampen da Victor Torp fikk skyte fra god posisjon etter at hjemmelaget ikke klarte å klarere skikkelig. Etter et drøyt kvarter sto det 0-1.
Det ble etter hvert mye Sarpsborg på Briskeby, uten at HamKam klarte å skape noe som helst, men ett minutter før pause røk Niklas Sandberg på en utvisning. Han fikk rødt kort direkte etter en stygg takling bakfra mot Morten Bjørlo med knottene først.
– Vi må legge en litt annen plan i 2. omgang med en mann mindre, sa Sarpsborg Bjørn Inge Utvik til TV 2.
Etter fem minutter hadde Moses Mawa utlignet til 1-1 da han dukket opp på bakre stolpe på Jens Martin Gammelbys pasning gjennom feltet fra spiss vinkel.
HamKams tallmessige overtak førte til at kampen endret karakter utover i 2. omgang, men uten at hjemmelaget kom til flere mål. Sarpsborg virket faktisk noe friskere mot slutten og skapte en del farligheter. (NTB)