Bergsvand og Terland scoret for Brighton – mistet seieren på overtid
  • Sport
  • /
  • Bergsvand og Terland scoret for Brighton – mistet seieren på overtid

by | Nov 6, 2023 | Sport

Guro Bergsvand og Elisabeth Terland så ut til å sikre seieren for Brighton, men på overtid reddet Manchester United 2-2 i den engelske superligaen.
Bergsvand sendte Brighton opp i ledelsen helt på tampen av ordinær tid. Stopperen steg til værs på et hjørnespark og stanget ballen i nettet. Før det hadde Elisabeth Terland scoret sitt femte mål for sesongen da hun sendte hjemmelaget i ledelsen etter en halvtime.
Det så ut til at de norske spillerne sikret tre poeng for hjemmelaget, men åtte minutter på overtid dukket Rachel Williams opp og utlignet. Før det hadde Ella Toone scoret et praktmål for de rødkledde.
Bergsvand utgjorde Brightons midtforsvar sammen med Maria Thorisdottir, mens Lisa Naalsund satt på United-benken gjennom hele kampen.
Celin Bizet spilte 61 minutter for Tottenham i 1-1-kampen mot Everton, mens Sophie Román Haug ble byttet ut på tampen da Liverpool slo Leicester 2-1.
Frida Maanum og Julie Blakstad ble begge byttet inn for hvert sitt lag etter en times spill da Arsenal slo Manchester City 2-1.
Chelsea leder superligaen med tre poeng ned til fire lag.