Gedigen mulighet i januar: Fremadstormende spiss med 21 scoringer klar for signering for «skarve» 20 millioner pund
  • Home
  • /
  • Nyheter
  • /
  • Sport
  • /
  • Gedigen mulighet i januar: Fremadstormende spiss med 21 scoringer klar for signering for «skarve» 20 millioner pund

Gedigen mulighet i januar: Fremadstormende spiss med 21 scoringer klar for signering for «skarve» 20 millioner pund

by | Nov 21, 2023 | Sport

Det har vært landslagspause, Rasmus Højlund har stått over med skade. Den danske 20-åringen står fortsatt uten nettkjenning i Premier League. Man United trenger flere scoringer og trenger det . I overgangen til nytt regime under Sir Jim Ratcliffe og hans menn, vil det ta tid, overgangsvinduet i januar kommer rasende fort på den nye United-ledelsen. Det har likevel dukket opp en mulighet som kan være for god for Man United å takke nei til.

20-åringen Marcos Leandro har allerede etablert seg som toppscorer på øverste nivå, med 21 scoringer på 43 kamper for brasilianske Santos. 90min har tidligere meldt Manchester United har hatt speidere på tribunen for å få med seg spissens prestasjoner på kamparenaen, nå varsles det at Leandros exit til Europa skjer i januar.

LES: Nummeret før kong Charles III skal være med å avgjøre Evertons skjebne

Det sier mye om den brasilianske 20-åringen når han er del av «stallen» til Haaland-agent Rafaela Pimenta. I et nylig intervju var agenten klar i sin tale om at «i januar skjer det».

-Allerede i det forrige overgangsvinduet hadde han muligheten til å bli solgt, begynner agent Pimenta til Relevo.

-Han aksepterte å bii og hjelpe Santos ut sesongen. Han ville ikke forlate klubben, fordi det ikke var riktig, men nå har tiden kommet for overgang. Han ønsker europeisk erfaring, og dette skjer i vinter, lover agenten.

F7: 10 scoringer i samme kamp er vilt – å score 10 mål mot Liverpool, det er forbi vilt

Alan Shearer uttalte før landslagspausen han syntes litt synd på Høylund. Potensialet er der, uten tvil, men dansken skal ikke bære hovedansvaret. Med Marcos Leandro i United-troppen fra januar, kan dette løses. For Man United uten full etablering av ny ledelse, vil en signering av Leandro til rundt 20 millioner pund være overkommelig og en investering med lav risiko.

Galskap å gi to 20-åringer ansvaret for scoringer på topp? I den lyseblå delen av Manchester var det en norsk og en argentinsk 22-åring som sto for showet i deres debutsesong – som endte med The Treble.

Premier League-tabellen

 

Les hele saken
Author: T. Richardson

Tags:

Share Article

0 Comments

About Me

RSS-Sporten

Recent Posts

Nå kan det bli farevarsel for kulde

– Det er flere i Norge som dør av kulde enn hete, sier klimaforsker Reidun Gangstø. Nå vurderer Meteorologisk institutt å sende ut farevarsel når kulda herjer.