lørdag, september 30, 2023
HjemLokale nyheterRogalandJohan Castberg blir 13 milliardar dyrare

Johan Castberg blir 13 milliardar dyrare


Johan Castberg-utbyggingspartnarane, som består av Equinor, Vår Energi og Petoro, har i dag oppdatert kostnadane for prosjektet i Barentshavet. Investeringskostnadane har auka med 13 milliardar kroner frå i fjor. Planen om å starte produksjon frå feltet på slutten av 2024 står likevel uforandra, skriv partnarane. Dette melder Equinor på heimesida si.
– Utgiftene aukar fordi meir arbeid må gjerast enn venta, og at kostnadane på det arbeidet har gått opp. Likevel er Johan Castberg ennå eit godt prosjekt med solid økonomi, og prosjektet går i null med ein oljepris på 35 dollar pr. fat, seier Geir Tungesvik, som er konserndirektør for Projects, Drilling & Procurement i Equinor.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics