lørdag, september 23, 2023
HjemLokale nyheterVestfold & TelemarkForeldre på rømmen - se stor bildeserie

Foreldre på rømmen – se stor bildeserie

PORSGRUNN: Det var mange sprekinger og mange kreative lagnavn, deriblant «Foreldre på rømmen», å se da den første utgaven av Grenland hinderløp ble en suksess lørdag. Rundt 450 deltakere stilte til start på Jarseng i løpet som ble arrangert av Bedriftsidretten i Telemark i samarbeid med IF Ørn. – Dette er et familiearrangement, med både voksne og barn, og vi er veldig fornøyde med tanke på at det er første året, sier Thomas Stornes i Bedriftsidretten. Det var satt opp 35 hindre, og deltakerne fikk bryne seg på både det ene og andre underveis. – Det har vært mye jobb, og det har blitt langt ned mange timer. Bare i dag er vi 50 frivillige i sving, og IF Ørn stiller med en flott arena. Men det er en investering i å skape noe nytt som bidrar til samhold og fellesskap, sier Stornes.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics