onsdag, september 27, 2023
HjemNyheterSportChelesa eier Todd Boehly kan hindre Liverpool i å signere perfekt Mohamed...

Chelesa eier Todd Boehly kan hindre Liverpool i å signere perfekt Mohamed Salah etterfølger

Det var med et nødskrik at Liverpool klarte å hindre en overgang til Saudi Pro League i sommer for Mohamed Salah. Manager Jürgen Klopp klarte å overbevise de på pengesekken i Liverpool å takke nei til et bud på 150 millioner pund fra Al Ittihad.

Det var snakk om nye bud og møter før sommervinduet i Premier League ble lukket igjen 1.september, etter det var et salg uaktuelt selv om vinduet i ørkenlandet var åpent lenger.

Les: Arsenal «nær å utløse 676 millioners utkjøpsklausul»

Daily Mirror, skriver at Al Ittihad returnere med et bud på 200 millioner pund eller mer for å signere Salah (omtrent tre millairder kroner) – Tidspunktet for budet og om de legger på litt ekstra er avhengig av om Liverpool utfordrer Premier League-tittelen i januar.

Men hvis Salah blir solgt, kan Chelsea hindre Liverpools forsøk på å signere en etterfølger.

O Jogo «vet» at Liverpool overvåket Sporting Lisboa-vingen Pedro Goncalves med tanke på en overgang i januar. Goncalves som er meget fleksibel kamp spille som ving eller som en offensiv midtbanespiller. Han er i mange sin mening den ideelle Salah-erstatteren på høyre side av Liverpools angrep.

Arsenal-fans vil huske den portugisiske landslagsspilleren som spilleren som scoret en utrolig lobb fra halvveislinjen i 16-finalen i Europa League forrige sesong.

Pedro Goncalves som kom til Sporting i 2020 signerte for ganske nøyaktig en måned siden er forlengelse på sin kontrakt frem til sommeren 2027.

Les: Ten Hag sender en spiss albue mot Solskjær

25 åringen har faktisk en tidligere periode i engelsk fotball. Goncalves signerte for Championship-laget Wolves i 2017 som 19-åring, men var begrenset til bare én opptreden i ligacupen før han begynte i Sporting to år senere.

Liverpools forsøk på å signere ham kan imidlertid bli hindret av Chelsea og medeiere Todd Boehly og Behdad Eghbali.

Ifølge The Telegraph har paret «seriøse planer» om å skaffe seg en andel i Sporting som en del av deres eierskapsplan for flere klubber. BlueCo, investeringsselskapet bak overtakelsen av Chelsea i fjor, har allerede en majoritetsandel i Ligue 1 laget Strasbourg.

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

Hvis Boehly og Eghbalis planer lykkes, kan de stanse de rødes rapporterte jakten på Goncalves.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics