onsdag, oktober 4, 2023
HjemLokale nyheterVestfold & TelemarkSkagerak forventer lavere strømpriser til vinteren

Skagerak forventer lavere strømpriser til vinteren


Skagerak konsernet hadde et resultat etter skatt første halvår i år på 940 millioner kroner, på samme tid i fjor var resultatet 1388 millioner kroner. Prisene i kraftmarkedet falt første halvår i 2023 med 34 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. For Skagerak Kraft veier økt kraftproduksjon til en viss grad opp for prisfallet, skriver de en pressemelding.
Konsernsjef, Jens Bjørn Staff sier trenden med lavere kraftpriser forventes å fortsette utover høsten. Markedet forventer betydelig lavere kraftpriser gjennom høsten og vinteren i år sammenlignet med siste års ekstreme priser.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics