onsdag, september 27, 2023
HjemNyheterSportNottingham Forest-back Harry Toffolo er utestengt

Nottingham Forest-back Harry Toffolo er utestengt

Først godt inne i 2024 kan Nottingham Forest-backen Harry Toffolo igjen utføre sitt yrke som fotballspiller. Han er idag ilagt fem måneders betinget utelukkelse fra fotball for 375 brudd på veddemålsreglementet av det engelseke fotballforbundet sitt kontrollorgan.

Det ble opprettet sak mot Toffolo i juli. Han ble beskyldt for å ha brutt regel E8 gjentatte ganger i tiden mellom januar 2014 og mars 2017, og han har i en høring erklært seg skyldig. – Det at han erklærte seg skylig ga han en rabatt uten at det er spesifisert hvor mye.

Les: Galatasaray er nesten helt enig med Bayern München

Harry Toffolo har vokst opp med Nottingham Forest og har vært mye på utlån, det var på på lån hos Swindon, Rotherham, Peterborough og Scunthorpe at han gjorde de ulovlige veddemålene.

Regel E8 forbyr spillere i engelske klubber å vedde penger på utfallet av kamper, å få andre til å gjøre det på deres vegne, og å dele innsideinformasjon for veddemålshensyn.

Toffolo er ikke den første Premier League-spilleren som straffes for å ha brutt regel E8. I mai ble Brentford-spiss Ivan Toney utestengt i åtte måneder etter å ha innrømmet 232 brudd på reglementet.

I 2020 ble daværende Atletico Madrid-spiller Kieran Trippier utestengt i ti uker.

Les: Jose Mourinho er i ferd med å overtale Francesco Totti

Nottingham Forest kjøpte Harry Toffolo tilbake fra Huddersfield i fjor sommer.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics