onsdag, oktober 4, 2023
HjemNyheterSportLiverpool tett avtale med en av Bundesligas lovende som faktisk dyrkes frem...

Liverpool tett avtale med en av Bundesligas lovende som faktisk dyrkes frem Xabi Alonso

Xabi Alonso er i en alder av 41 år i ferd med å skape et navn for seg selv også som manager. – Han leder Bayer Leverkusen med suksess og har startet årets sesong på førsteplass i Bundesliga. – I skrivende stund spiller de Bayern München som også har full pott etter tre kamper.

I det 70.minutt er stillingen 1 – 1 med mål av Harry Kane og Alejandro Grimaldo.

Ifølge Ecuador avisen Marca90 er Liverpool i «langt fremkomne forhandlinger» om Hincapié.

Les: «Den verste signeringen i Jurgen Klopp-æraen» blir nå sett på som «uvurderlig» i ny klubb

Liverpool var aktive på overgangsmarkedet i sommer. Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo og Ryan Gravenberch ble alle hentet inn for å gjenoppbygge og forynge midtbanen. – Merseyside-klubben er også på jakt etter en midtstopper, men slo ikke til da de aldri fant profilen de lette etter. Det ser de ut til å ha gjort nå.

Bayer Leverkusen har ikke lyst til å gi fra seg midtstopper Piero Hincapié. – Det kommer til å koste Liverpool, prisen som partene skal være nesten helt enige om er 48 millioner pund. Den 21 år gamle ecuadorianeren må til januar når overgangsvinduet åpner igjen. Sommervinduet stengte for to uker siden.

Hincapié trenes for tiden av Liverpool og Real Madrid-ikonet Xabi Alonso. Ungutten hylles som en av Bundesligas mest lovende unge forsvarsspillere.

Hincapié har spilt 76 kamper i Bayer Leverkusen og på det ecuadorianske landslaget har han blitt notert for 27 landskamper til tross for sin unge alder.

Les: «Alle» vil ha Mason Greenwood drakt

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics