lørdag, september 23, 2023
HjemNyheterSportKane scoret igjen – seieren glapp for Bayern

Kane scoret igjen – seieren glapp for Bayern


Harry Kane stanget inn sitt fjerde Bundesliga-mål på like mange kamper da Bayern München ble holdt til 2-2 av Leverkusen.
Den engelske storscoreren brukte hodet til å ta Bayern i ledelsen etter sju minutter. For første gang siden Miroslav Klose i 2007 har en nysignering hatt så god uttelling for klubben i sine fire første ligakamper.
Scoringen var Kanes 300. som seniorspiller på klubbnivå, melder Opta. Han gjorde ikke stort mer ut av seg i toppkampen og ble byttet ut i sluttfasen. Fra benken så den tidligere Tottenham-spissen sitt nye lag på godt og vondt.
Først bredsidet Leon Goretzka inn 2-1, men langt ut i overtiden utlignet Exequiel Palacios fra straffemerket. Leverkusen fikk muligheten etter en VAR-sjekk, og dommeren trengte ikke tenke lenge på å slå ned på Alphonso Davies’ felling av Jonas Hofmann.
(©NTB)

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics