onsdag, oktober 4, 2023
HjemNyheterSportFootball-Insider: Everton-direktør sterkt bekymret for nye eiere

Football-Insider: Everton-direktør sterkt bekymret for nye eiere

Det går på stø kurs mot eierskifte hos Everton. Amerikanske 777 Partners tar over styringen, nå melder Football-Insiders kilder det ropes varsko hos klubbledelsen.

Ifølge Football-Insiders kilder har Evertons director of Football gitt amerikanerne tre ulike planer for player recruitment for å vise hvordan troppen kan formes i de neste overgangsvinduet når overtagelsen er gjennomført.

LES: Glemte å registrere landslagsspiller til Champions League

Responsen fra de «potensielt» nye eierne skal ha vært kjølig, på grensen til frysepunktet. Dette skal ha fått uroen til å bre seg blant senior Goodison figures for at det er liten vilje til å investere i laget. Det er sagt at amerikanerne skal investere i den nye stadion ved Bramley-Moore dock, men ikke i troppen.

LES OGSÅ: Spansk media: Har egen «Barca-klausul» i kontrakten

Unødvendig å si, vil dette bety at Sean Dyche ikke vil få hjelp til å holde skuta flytende i Premier League. Det amerikanske investeringsselskapet eier også Genoa og Hertha Berlin, som begge rykket ned fra øverste liga etter at amerikanerne rykket inn som eiere. Vi bare nevner det.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics