onsdag, oktober 4, 2023
HjemNyheterSportDet gjør ingenting at prisen nå er over 1,5 milliarder når man...

Det gjør ingenting at prisen nå er over 1,5 milliarder når man kan ta innersvingen på gigantene i Manchester

Etter Todd Boehly og hans kompiser overtok Chelsea for tre overgangsvinduer siden har London-klubben klart å bruke over en milliard pund på spillerkjøp og fortsatt ikke fått det til å virke.

En god slump av havnet i feriebyen Brighton ved kjøp av Moises Caicedo og Robert Sanchez. Omtrent 1,5 milliarder kroner har funnet veien til klubbkassa til Brighton. Etter at Mauricio Pochettino overtok managerstolen pekte han med rette på at Chelsea var for svake i angrep.

Les: Ten Hag sender en spiss albue mot Solskjær

Chelsea landet på 12.plass sist sesong og etter fire runder av årets sesong befinner de seg akkurat nå også 12.plassen.

Snart blir enda mer perger sent i retning av Brigton. – Den unge spissen Evan Ferguson bøtter inn mål og både den røde og lyseblå delen av Manchester følger med på hvert eneste tuch han gjør på ballen.

Før sommeren var det noen som dristet seg til å snakke om opp imot en milliard kroner, nå er det beløpet sprengt allerede. På fire kamper i årets Premier League sesong har 18 åringen scoret fire mål. Det er 0,0 % sjanse for at Brighton selger en spller alle vil ha for «bare» en milliard.

Mauricio Pochettino har fortalt Todd Boehly de virkelig trenger en spiss og en spiller med Evan Ferguson sine kvaliteteter vil være en god investering nesten uansett hvor mye han koster.

Evening Standard melder i dag at Chelsea selv om det er lenge til januarvinudet åpner allerede nå vil kontakte Brighton om en overgang. – De skal også være villig til å møte FerGuson sin nye prislapp på 120 millioner pund, så lenge han ikke ender opp i Manchester.

LES: Gikk for et historisk spiller-ran hos Barcelona

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics