onsdag, oktober 4, 2023
HjemNyheterSport«Den verste signeringen i Jurgen Klopp-æraen» blir nå sett på som «uvurderlig»...

«Den verste signeringen i Jurgen Klopp-æraen» blir nå sett på som «uvurderlig» i ny klubb

En Liverpool-flopp som ble beskrevet som «den verste signeringen i Jurgen Klopp-æraen» opplever en karrierevekkelse i sin nye klubb. – De røde har sagt farvel til en rekke midtbanespillere i sommer, inkludert slike som Jordan Henderson, Fabinho og Alex Oxlade-Chamberlain.

Men en annen exit i samme posisjon var Arthur Melo, som raskt ble glemt på Anfield.

Les: «Alle» vil ha Mason Greenwood drakt

Melo, som spilte 72 ganger og vant La Liga med Barcelona, ble med på lån fra Juventus i fjor sommer for å gi Jurgen Klopp en flere muligheter på midtbanen. Imidlertid endte 27-åringen opp med å spille i bare EN kamp for klubben – en 13-minutters innhopp i en 4-1 Champions League-hamring i hendene på Napoli.

En lårskade som krevde operasjon holdt ham på sidelinjen i en lengre periode, og Liverpool betalte rundt £342 857 per berøring i løpet av sin tid på Merseyside.

Paul Machin fra Redmen TV YouTube-kanalen innrømmet at Melo var den værste som Klopp kom med, og sa til GiveMeSport at «det kan ikke klassifiseres som noe annet enn det».

Melo, som hevdet at han hadde et godt forhold til Klopp, returnerte til Juventus når sesongen gikk ut, men har reist tilbake på lån igjen, denne gangen med UEFA Conference League-finalistene Fiorentina. – Han har blomstret opp og har startet alle fem av Fiorentinas kamper så langt i den nye sesongen.

La Viola ligger for øyeblikket på åttende plass i ligaen, med fire poeng fra ni mulige i Serie A. De har også gått videre til gruppespillet i Conference League takket være en samlet sluttspillseier over Rapid Wien.

Melo har scoret én gang i uavgjort mot Lecce, og lokale medier ham «urørlig» etter en sterk start.

Eks-Gremio-mannen er trygg på at han har gått videre fra skadeproblemene, og sa: «Jeg er annerledes enn før, jeg er bedre. Jeg lærte mye og føler meg i god form både mentalt og fysisk.

«På Fiorentina vil jeg vinne og lære, så får vi se hva som skjer.»

Les på Popidol: Olivia Dunne kan ikke tro at hun har flere følgere enn Michael Phelps

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics