tirsdag, september 26, 2023
HjemNyheterBenni McCarthy ut mot De Gea-kritikken: – Det ville vært kriminelt

Benni McCarthy ut mot De Gea-kritikken: – Det ville vært kriminelt

Benni McCarthy ut mot De Gea-kritikken: – Det ville vært kriminelt


Framtiden til David De Gea i Manchester United er usikker, selv om de fleste rapporter antyder at spanjolen kommer til å signere en ny kontrakt med klubben. Da trolig med dårligere lønnsvilkår enn det keeperen har i klubben i dag.

Sisteskansen har måttet tåle mye kritikk denne sesongen og etter FA-cupfinalen, der spanjolen fikk mye av skylden for Manchester Citys siste og avgjørende scoring, har flere pekt på at Old Trafford-klubben har et keeperproblem.

– Han er et stort problem for United, sa Sky Sports-ekspert Jamie Carragher.

– Ville vært kriminelt

United blir koblet med nye keepere inn mot sommerens overgangsvindu og det meldes at manager Erik ten Hag ønsker en burvokter som er bedre med føttene, enn det De Gea er. Navn som David Raya (Brentford) og Diogo Costa (FC Porto) kobles.

Tidligere Premier League-spiss Benni McCarthy er spisstrener for Premier League-klubben. Det betyr at han i det daglige også jobber mye med De Gea, siden spisstrening ofte involverer en keeper mellom stengene.

Her er denne ukens «Silly season»-quiz:

Han er krystallklar på hva United bør gjøre med mannen som altså beskrives som «et problem».

– Det ville vært kriminelt om Manchester United mister en keeper som David De Gea, sier McCarthy ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Kommer med pikant Haaland-løfte

– De Gea er helt utrolig

Han påpeker at spanjolen vant keeperprisen «Golden Glove» i Premier League denne sesongen.

– Han har holdt nullen i 17 kamper. Ja, du kommer selvsagt til å slippe inn noen mål, men det å vinne Golden Glove nok en sesong er usedvanlig bra, sier mannen med en fortid i blant annet Blackburn.

Manchester United's coach Benni McCarthy during the UEFA Europa League quarter-final second leg match at the Ramon Sanchez-Pizjuan Stadium, Seville. Picture date: Thursday April 20, 2023.

SPISSTRENER: Benni McCarthy jobber i Manchester Uniteds trenerteam. Foto: Isabel Infantes

– Du ser jo hvor vanskelig denne ligaen er. Jeg har forståelse for at alle kan ha en dårlig kamp her og der, men jeg mener likevel at han er en av de beste keeperne jeg har jobbet med. Han er helt utrolig, sier han videre.

Spisstreneren mener at kritikken mot 32-åringen noen ganger går for langt.

– Jeg får se mer av ham enn de aller fleste. Andre folk ser det som regel bare på en lørdag. De ser en spiller som gjør en feil og så tar det helt av med kritikken, sier han.

– Jeg er med ham hver eneste dag og han er en utrolig type. En flott type. Veldig intelligent og en av de beste keeperne jeg har sett.

LES OGSÅ: Keane med knallhard De Gea-dom:- De bør selge ham

Slaktet av Roy Keane

Det er ikke bare Carragher som har kritisert De Gea den siste tiden. Også legenden Roy Keane har hatt sitt å si.

Football pundit Roy Keane at the end of the Premier League match at the City Ground, Nottingham. Picture date: Sunday April 16, 2023.

KRITISK: Roy Keane har fått nok av Manchester United-keper David De Gea. Foto: Nick Potts

Han likte blant annet dårlig at keeperen poserte med «Golden Glove»-trofeet på tampen av sesongen.

På SkySports-programmet «Super Sunday» forklarte den tidligere midtbanespilleren hvorfor han mener de Gea ikke fortjener hyllesten.

– Han har gjort altfor mange tabber de siste årene. Tanken på at alle skal klappe han på hodet og hylle han er latterlig, sier Keane.

Iren gikk lenger i kritikken sin og hevdet at klubben burde selge mannen som har vært førstevalget mellom stengene i en årrekke.

– Jeg ville solgt han så raskt som mulig. Han kommer ikke til å få United tilbake på et nivå hvor de kan vinne trofeer igjen, absolutt ikke.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics