tirsdag, september 26, 2023
HjemNyheterEngelske aviser: – Ten Hag river Solskjærs plan i fillebiter

Engelske aviser: – Ten Hag river Solskjærs plan i fillebiter

Engelske aviser: – Ten Hag river Solskjærs plan i fillebiter


Det er de engelske avisene Daily Mail og The Mirror som onsdag omtaler at manager Erik ten Hag mest sannsynlig ønsker å gå i en annen retning enn det forgjengeren Ole Gunnar Solskjær hadde sett for seg under sin tid i klubben.

Da nordmannen regjerte på Old Trafford var det ganske klart at han allerede da hadde sett seg ut en framtidig erstatter for burvokter David De Gea. I sommer jakter United trolig en ny keeper, men endrer på den planen Solskjær hadde i tankene.

LES OGSÅ: Stjernespillerens sjokkvalg refses: – Må ikke bare late som

– Kaster Solskjærs plan til side

«Ten Hag river Solskjærs planer i fillebiter», skriver The Mirror, mens Daily Mail slår til med «United kaster Solskjær plan til side».

Spilleren det i all hovedsak dreier seg om er den 26 år gamle keeperen Dean Henderson.

Han har vært på utlån til Nottingham Forest denne sesongen og det hevdes at klubben nå vil kjøpe ham permanent.

Mens Solskjær altså hadde sett for seg Henderson som framtidig United-keeper, og ga sisteskansen flere muligheter under sin tid som manager, ser det ut til at ten Hag er åpen for å slippe ham og heller satse på en annen mann mellom stengene.

– Han har bevist at han vil bli Englands førstevalg og Uniteds førstevalg i framtiden, sa Solskjær om Henderson i 2020.

Samtidig trekkes det fram at også flere andre spillere som var en del av «Solskjær-varmen» trolig blir vist døren på Old Trafford i sommer. Alex Telles, signert av nordmannen, er en annen som er ventet å forlate klubben, ifølge Sky Sports.

Storkjøpet kobles vekk

Midtbaneduoen Fred og Scott McTominay er to andre som kan bli solgt, mens 22 år gamle Brandon Williams, hentet til førstelaget av kristiansunderen, er en annen som kan bli ofret i ten Hags jakt på å forme troppen til sin egen.

File photo dated 23-04-2023 of Manchester United manager Erik ten Hag. Ten Hag left Go Ahead Eagles in his homeland in 2013 to become head coach of Bayern Munich II – the reserve team of the perennial Bundesliga champions, who were then managed by Guardiola. Issue date: Wednesday May 31, 2023.

NÅDELØS: Manchester United-manager Erik ten Hag sies å ta noen tøffe valg i sommer. Foto: Nick Potts

Solskjær-storkjøpet Harry Maguire har fått lite spilletid under ten Hag og kobles også vekk. Tottenham skal blant annet være interessert, mens angrepsspilleren Anthony Martial og forsvarsspilleren Eric Bailly er andre som kan forsvinne.

Bakgrunnen for et slikt ryddesjau skal ifølge The Mirror være at ten Hag trenger å få inn penger og lage rom i lønnsbudsjettet for å gjennomføre sine planer i sommerens overgangsmarked. Det er ventet at nederlenderen prioriterer å få inn en keeper, en spiss og nye folk på midtbanen. I tillegg skal det også være ønsket en ny høyreback og forsterkninger i midtforsvaret.

LES OGSÅ: Oppsiktsvekkende opplysninger om Solbakken i Italia

– De Gea et stort problem

Når det gjelder keeper David De Gea har han måttet tåle mye kritikk denne sesongen. Sist etter at han noe enkelt slapp inn vinnermålet fra Manchester Citys Ilkay Gündogan i FA-cupfinalen på Wembley.

– Han er et stort problem for Manchester United, sa Sky Sports-ekspert Jamie Carragher da.

Det hevdes at ten Hag er på jakt etter en burvokter som er bedre med beina enn spanjolen, for å hjelpe United i det oppbyggende spillet. Brentfords David Raya er blant de som er koblet med en overgang til de røde fra Manchester.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics