tirsdag, september 26, 2023
HjemNyheterRaser: – Hvordan gjøre et fantastisk øyeblikk jævlig pinlig

Raser: – Hvordan gjøre et fantastisk øyeblikk jævlig pinlig

Raser: – Hvordan gjøre et fantastisk øyeblikk jævlig pinlig


Tidligere denne uken hadde Manchester United sin årlige prisutdeling. I etterkant er det ikke nødvendigvis prisene som har fått oppmerksomhet, men snarere det som har blitt omtalt som en «sexistisk hendelse» på scenen. Da Alessia Russo skulle motta prisen for årets kvinnelige spiller ble hun nemlig fortalt at trofeet var for tungt for henne.

– Jeg skal ikke gi denne til henne, den er så tung. Jeg har akkurat vært gjennom en styrkeøkt her, sa John Shiels fra scenen.

Sistnevnte er administrerende direktør i Manchester United-stiftelsen.

Kommentaren hans har vekket reaksjoner i etterkant.

En av de som har kommentert hendelsen er den velkjente fotballreporteren Laura Woods. Hun tok til Twitter for å uttrykke sin misnøye.

«Hvordan gjøre et fantastisk øyeblikk jævlig pinlig», skriver hun.

Like etter at Shiels kom med kommentaren om hvor tungt trofeet var, slo konferansieren umiddelbart tilbake og sa at Russo fint kunne løfte premien. Han la også til at Shiels «må trene mer vekter».

Situasjonen skapte latter blant publikum, men har vekket reaksjoner på nett. Hendelsen har blitt omtalt i en rekke medier de siste dagene.

Shiels selv tok til Twitter i etterkant og beklaget det hele. Der forklarer han at han utelukkende hadde gode intensjoner, men forstår hvorfor det hele ble misoppfattet.

I tillegg til Russo, som ble kåret til årets kvinnelige spiller, vant Marcus Rashford prisen som årets mannlige spiller.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics