tirsdag, september 26, 2023
HjemNyheterTre grunner til at Manchester City vinner mot Manchester United

Tre grunner til at Manchester City vinner mot Manchester United

Tre grunner til at Manchester City vinner mot Manchester United


Selv om Manchester City kun har vunnet én av bortekampene mot topp åtte-lagene, tror vi ikke det betyr noe på Wembley. Her er tre grunner til at Manchester City stikker av med seieren lørdag.

2,95 i odds på dette spillet mellom Manchester City og Manchester United

  • Manchester City har vunnet tre av de fire siste kampene mot Manchester United.
  • City var ubeseiret i 25 kamper på rad før et reservepreget City-lag tapte 0-1 mot Brentford i siste runden i Premier League.
  • Begge lag har scoret i de tre siste kampene mellom byrivalene. City har scoret i 25 av de siste 26 kampene, men de har også sluppet inn mål i fire av de siste syv matchene.

Manchester City – Manchester United

Odds: Manchester City vinner og begge lag scorer – 2,95 i odds

Kampstart lørdag 3. juni kl. 16.00

Spillestopp kl 15.59

Wembley Stadium

Kampen kan sees på Viaplay og TV3+ Skaff deg tilgang her

Vi tror at Manchester City vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,95 i odds

Manchester City er to kamper fra å skape historie. Slår de Manchester United i lørdagens FA-cupfinale og Inter i Champions League-finalen en uke senere. Da vil de gå inn i historiebøkene

Dersom de vinner de to kampene, vil de bli en del av en eksklusiv gruppe klubber som har vunnet the treble. Det vil trolig være et høydepunkt i Pep Guardiolas managerkarriere, en større prestasjon enn da han vant the treble med Barcelona i 2008-2009-sesongen.

City kan bli det tiende laget i historien som vinner the treble, men da må de først slå Manchester United på Wembley.

Manchester United er det eneste engelske laget som har vunnet Champions League, Premier League og FA-cupen i samme sesong. Pep Guardiolas lag har sjansen til å klare det samme denne sesongen. De spiller FA-cupfinale på Wembley lørdag, og deretter møter de Inter i Champions League-finalen i Istanbul 10. juni.

Det faktum at Manchester City-spillerne har Champions League-finalen i bakhode er ikke noe Pep Guardiola trenger å være bekymret over. Han har klart å hvile sentrale spillere etter at ligatittelen var i boks, og City skal kunne stille med den sterkeste startelleveren sin i finalen i London.

United måtte jobbe hardt for å skaffe seg en topp fire-plassering etter at Liverpool la press på dem de siste månedene, men de lot noen av nøkkelspillerne få en liten pust i bakken i den siste kampen mot Fulham. Da hadde de allerede sikret seg Champions League-spill.

Martial er ute med skade

Erik ten Hag må klare seg uten Anthony Martial som er ute med skade igjen. Brasilianske Antony er usikker.

Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Manuel Akanji og Ruben Dias sto over kampen mot Brentford, men alle fire er ventet tilbake i startelleveren hos City lørdag.

FA-cupfinaler er vanligvis jevnspilte kamper, og fire av de seks siste finalene har vært avgjort med ett måls margin, mens én av kampene har blitt avgjort på straffespark. Den kampen som skiller seg ut i denne perioden er Citys 6-0-seier mot Watford.

United vant den siste kampen mellom byrivalene 2-1, men den kampen ble spilt på Old Trafford, og de har vært betydelig bedre hjemme enn noe annet sted denne sesongen. Wembley er selvfølgelig en nøytral bane, men borteformen er antakeligvis mest relevant å se på før denne kampen.

Ten Hags lag scoret ikke i de første 90 minuttene i semifinalen på Wembley, men de slo til slutt Brighton på straffespark. United har vært svake på bortebane. De har kun vunnet tre av de siste 19 bortekampene. De tapte blant annet 7-0 mot Liverpool, 3-0 mot Sevilla og de tapte også mot Newcastle, West Ham og Brighton.

United har scoret fem mål på to kamper mot Pep Guardiolas lag denne sesongen, og de har scoret i alle de fire siste kampene, og scoret ni mål totalt.

City har spilt to kamper på rad uten å klare å holde tett bakover, og de har kun klart å holde nullen i to av de siste ni kampene borte fra Etihad Stadium. Statistikken tyder på at begge scorer i lørdagens kamp på Wembley.

Manchester City har hhatt en tendens til å heve seg når de møter gode lag. De har scoret fire mål i de siste kampene mot Arsenal, Real Madrid og Liverpool, og vi tror også at FA-cupfinalen kan bli en del mål på Wembley.

Vi tror at Manchester Citys gode angrepsspillere vil avgjøre FA-cupfinalen. Erling Braut Haaland vil herje med United igjen.

Vi tror at Manchester City vinner og begge lag scorer. Det spiller du på her til 2,95 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

Verified by ExactMetrics