fredag, juni 9, 2023
HjemNyheterSportVarsler helt nødvendige utskiftinger

Varsler helt nødvendige utskiftinger

Topp-fire plasseringen ble sikret med 4-1 seier mot stakkars Frank Lampard og Chelsea. Erik ten Hag er fornøyd, men gjør det krystallklart at han trenger solide forsterkninger hvis klubben – uavhengig av eiere – ønsker klatring til helt øverste nivå.

-Vi vil vinne hver kamp, men som jeg har forsøkt å forklare, det er vanskelig med så gode lag (som konkurrenter), spesielt i denne sesongen. Manchester City spiller fremragende fotball. I denne ligaen mener jeg det er et godt utgangspunkt å være i topp fire, men ja, vi vil gjerne kjempe om tittelen, begynner Erik ten Hag ifølge Goal.

LES: Det løser seg for Sørloth

Så kommer en klar melding inn i den kaotiske budprosessen som skal avgjøre hvem som står som eier av Manchester United inn i overgangsvinduet.

-Nå er vi langt unna (tittelen), så vi har mye jobb å gjøre. Vi har gjort fremskritt med dette laget og troppen, men vi har bruk for bedre spillere hvis vi ønsker å konkurrere om det største, kommer det fra nederlenderen.

LES OGSÅ: Avslår tidenes tilbud

Bedre spillere inn, det betyr at flere i den eksisterende troppen som tar plass uten å levere prestasjoner av tittelkvalitet, dyttes ut for salg.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments