fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterSportSuksess manager Arne Slot velger å bli i Nederland

Suksess manager Arne Slot velger å bli i Nederland

Premier Leagues lengstsittende president Daniel Levy har malt seg inn i et hjørne og trenger at den neste manageren i Tottenham blir en suksess. Siden sparkingen av Mauricio Pochettino 19.november 2019 har José Mourinho, Nuno Espírito Santo og Antonio Conte kommet og gått. (Cristian Stellini har vært midtlertidig manager, det samme har Ryan Mason som nå leder laget nå vært i to omganger)

Julian Naglesmann er ute, Pochettino dukker opp hos byrival Chelsea, Roberto de Zerbi har suksess så det holder hos Brighton, Xabi Alonso stortrives hos Bayer Leverkusen. Nå melder en av de siste store kandidatene til Spurs-jobben at han ikke er aktuell.

Arne Slot har ledet Feyenoord til Eredivisie-tittel denne sesongen og har vært sterkt linket til londonklubben. Nå setter han selv strek over en eventuell Tottenham-signering.

LES. Minner skummelt om situasjonen til Solskjær

-Jeg har hørt mye om interesse fra andre klubber og er takknemlig for den anerkjennelsen som dette er uttrykk for, men mitt ønske er å bli i Feyenoord og fortsette med å bygge fundamentet fra de to siste sesongen… Jeg ser frem til neste sesong hos Feyenoord, sier Slot ifølge AD.

Nok snakka fra Slot.

LES OGSÅ: Bayern-talent klar for ny klubb

Tottenham som i beste fall kvalifiserer seg til Conference League befinner seg med en kamp igjen på 8.plass i Premier League.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments