torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterRetter kritikk mot Marcus og Martinus-tilrop

Retter kritikk mot Marcus og Martinus-tilrop

Retter kritikk mot Marcus og Martinus-tilrop


(Avisa Nordland): Det var VG som først omtalte det de beskriver som Glimt-hetsen mot de to kjente spillerne på Mosjøen torsdag kveld. Ifølge VG fikk Marcus og Martinus Gunnarsen blant annet høre disse ukvemsordene fra Bodø/Glimts supportere på bortetribunen på Kippermoen:

  • «Du er styggere enn broren din»
  • «Hvorfor i helvete tror du at du er noe?»
  • «Marcus, din jævla f****»

– Dette er jo to fine gutter som bare har lyst til å spille fotball og bruker all sin fritid på akkurat det og så skal Glimt-supporterne prøve å sette dem ut med å rope stygge ting i deres retning. Dette kan man holde seg for god for, sier Trond Olsen i den siste utgaven av Studio Glimt-podkasten.

– Rop gjerne mot sånne som meg

– Det var helt greit at Tromsø-supportere ropte ting til meg under kampene på Romssa stadion fordi jeg hadde jo alltid vært ute og meldt ting sjøl og kastet bensin på bålet, fyrt opp stemningen, for å si det forsiktig. At jeg da får meldinger fra dem må jeg tåle. Men du trenger IKKE være stygg mot de to guttene der, som fikk oppfylt en guttedrøm gjennom å spille en obligatorisk kamp mot Bodø/Glimt som nå er Norges beste lag. Vi skal heller hylle dem fordi de er to store artister som samtidig har lyst til å være med gjengen sin og spille fotball, sier Trond Olsen i podkasten.

Marcus og Martinus hadde selvsagt fått med seg tilropene fra Glimt-fansen.

– Jeg kan ikke gjenta det nå, men det var litt på kanten. Sånn er det nå på fotballkamper. Det er så barnslig at det blir artig, synes jeg da, smiler Marcus til VG.

De to brødrene lot ikke usaklighetene fra Glimt-leiren på tribunen ødelegge opplevelsen og fotballfesten torsdag kveld:

– Jeg sto og trippet litt ekstra da jeg skulle inn. Jeg har aldri sett så mye folk på stadion her, så det var helt fantastisk. Det er ikke noe vi kommer til å få oppleve så mange ganger, så det var en spesiell kveld, oppsummerer Martinus overfor VG.

– Godt vant med flotte supportere

Programlederen i Studio Glimt-podkasten, Børre Arntzen, fulgte opp Trond Olsens reaksjon:

– Vi er godt vant med flotte supportere i Glimt. Men akkurat det som skjer der erklærer vi bare som en veldig flau episode og håper de har indrejustis god nok til å forhindre at sånne ting skjer fremover.

Hør hele podkasten her:

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments