torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterManchester United-legenden Eric Cantona sjokkerer med ny karriere

Manchester United-legenden Eric Cantona sjokkerer med ny karriere

Manchester United-legenden Eric Cantona sjokkerer med ny karriere


Manchester United-legenden la opp som fotballspiller på toppnivå allerede som 30-åring i 1997. Siden den gang har franskmannen prøvd ut mye forskjellig.

Der han kanskje har hatt mest suksess er som skuespiller. 57-åringen har jobbet med en rekke filmer, både som skuespiller og regissør.

Han har også i en årrekke vært landslagstrener for Frankrikes beachfotballag, samt hatt et kort opphold som sportsdirektør i den amerikanske klubben New York Cosmos.

Nå skal franskmannen nok en gang prøve noe nytt, og igjen er det i underholdningsbransjen han prøver lykken.

Les også: Tror Ryerson vil overgå Haaland i Dortmund: – Ligger an til å bli en kulthelt

Actor and former soccer star Eric Cantona poses for photographers during the photo call of the movie Les Rois du Monde/Mad Kings, at Rome's Film Festival, in Rome, Monday, Oct. 19, 2015. (AP Photo/Andrew Medichini)

SKUESPILLER: Eric Cantona har etter fotballkarrieren blant annet vært skuespiller. Foto: Andrew Medichini (AP)

Cantona har nemlig lansert en ny karriere som artist, og om ikke lenge legger han ut på turné. The Mirror skriver at han vil debutere som liveartist under en turné i Storbritannia og Irland.

På planen står tre liveshow i Manchester, London og Dublin i oktober, men han skal også opptre andre steder i Europa.

– Jeg starter i Manchester fordi det er en by som har blitt med meg på grunn av fotball selvfølgelig, men også på grunn av den generelle atmosfæren, sier Cantona, ifølge The Mirror.

Turneen har fått tittelen «Cantona Sings Eric On Stage».

– Neste år skal jeg spille med et band, men foreløpig begynner jeg med et beskjedent piano sammen med meg på intime lokaler, sier franskmannen.

Les også: Mener Manchester United-manager Erik ten Hag har hendene bundet på ryggen i spillerjakten: – Må være frustrerende

Det spørs om han kommer til å lykkes like bra som artist i Manchester som han gjorde som fotballspiller. I Manchester United blir han regnet som en stor legende og en kulthelt.

På 185 kamper for klubben scoret han 82 mål. Han var med å vinne Premier League fire ganger og FA-cupen én gang.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments