tirsdag, mai 30, 2023
HjemNyheterSportAvslår tidenes tilbud

Avslår tidenes tilbud

Zidane var sterkt linket til PSG-jobben etter Pochettino, men styrte unna Paris. Den tidligere Real Madrid-treneren var ute etter drømmejobben som trener for Les Bleus. Didier Deschamps nektet å gi seg som landslagstrener, den tidligere presidenten i det franske fotballforbundet sikret at Zidane aldri ble en reell kandidat til å ta over jobben. Dette betyr at vi fortsatt må vente i spenning på neste møte med Zizou på sidelinjen.

Premier League har kalt, men språkbarrieren for Zidane vil være en faktor som gjør den engelske ligaen mindre aktuell for franskmannen. Likevel, når du har ledet Real Madrid til tre Champions League-titler, da er du kandidat til en av de største jobbene.

LES: En av Barcelonas største må endre planen

Ifølge Footmercato har Zidane nå fått et vilt tilbud, et tilbud han likevel ikke trengte lang tid på å avslå. Det franske mediet hevder tilbud på det som tilsvarer 1,6 milliarder kroner er skjøvet over bordet.

Lønnstilbudet avslører selvfølgelig hvilken liga det dreier seg om. Cristiano Ronaldo gikk nyilg ut og skrøt av hvordan den saudiarabiske ligaen kan bli en av verdens fem best, for Zidane er dette langt unna utfordringen han søker. Ifølge det franske mediet har 50-åringen avslått tilbudet om å lede klubben til Ronaldo.

LES OGSÅ: Southgate advarer United-spiller: Må komme endringer

Tidenes lønnspakke til en trener er ikke nok for Zidane. Merci.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments