torsdag, juni 8, 2023
HjemNyheterSportVerdens beste fotballspiller har en god grunn til å ikke ville spille...

Verdens beste fotballspiller har en god grunn til å ikke ville spille med Kylian Mbappé

Karim Benzema som er regjerende Ballon d’Or mester er ikke spesielt imponert Kylian Mbappé selv om også han kan se med det blåtte øye at 24 åringen er fantastisk god når han er god. Real Madrid har i flere år, ofte med litt ufine midler forsøkt å hente spissen fra Paris Saint-Germain. – Relasjonen mellom de to klubbene er elendig.

I fjor sommer toppet det seg da Kylian Mbappé som ikke hadde signert en forlengelse med Paris Saint-Germain forhandlet ferdig betingelser med Real Madrid for så å reversjere det hele da Paris Saint-Germain økte hans lønn til 72 millioner euro i året. – Nesten 860 millioner kroner med dagens elendige kronekurs.

Les: Da kan supporterne begynne å glede seg til Ronny Deila-show

I fjor ble Karim Benzema omtalt som «Mbappe’s godfather at Real Madrid». – Så det er naturlig han er skuffet over det han ser på som et svik!.

Karim Benzema som til tross for å være svært ettertraktet har siden 2009 vært Real Madrid spiller og aldri, på noen tidspunkt brukt interesse fra andre til å presse opp sin egen lønn eller få spesieltbehandlindling. Defensa Central skriver at Karim Benzema ikke ønsker Kylian Mbappé på grunn av hans stadige knipetangsmanøvere og forsøk på å pumpe opp egen inntjening.

I fjor sommer hadde Karim Benzema en lang samtale hvor Kylian Mbappé lovte de to ville spille sammen i kongesn klubb.

Klubbpresident Florentino Perez er ikke kjent for å lytte på sine spillere, men i dette tilfelle burde han kansje det. Kylian Mbappé kommer helt sikkert til å fortsette å presse etter han eventuelt ankommer Santiago Bernabéu.

LES OGSÅ: Går inn i en tabbe av Paul Pogba lignende dimensjoner med åpne øyne

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments