tirsdag, mai 30, 2023
HjemNyheterSportSmell for Marcus og Martinus - Glimt overlegne

Smell for Marcus og Martinus – Glimt overlegne


Mens det rant mer enn to dråper regn over Kippermoen gress torsdag, var det akkurat to mål Bodø/Glimt hadde rukket å score før pause. For med Marcus Gunnarsen, i popduen Marcus og Martinus fra start, fikk Mosjøen det tøft i cupens første runde.
– Veldig proft gjennomført av Glimt, mente TV 2s ekspertkommentator Jesper Mathisen.
Han skrøt igsp av hjemmelaget:
– Jeg synes Mosjøen kommer godt ut av dette. De har vært godt organisert og vært nære scoring minst én gang.
Hjemmelaget hang lenge med, men rett før pause rakk dommeren å signalisere, eller plystre i fløyta – hvis vi legger godvilja til – to ganger. Nino Zugelj satt inn 3-0-målet for eliterserielederen og bidro til at Glimt avanserer til cupens andre runde. Zugelj satte også oppgjørets første mål, mens Albert Grønbæk doblet ledelsen like etterpå.
Like før slutt ble det et brødrebytte da Marcus ble byttet ut for Martinus Gunnarson. Sistnevnte rakk raskt å markere seg med et gult kort.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments