tirsdag, mai 30, 2023
HjemNyheterFæle bilder av United-stjernen: – Det er skikkelig trist

Fæle bilder av United-stjernen: – Det er skikkelig trist

Fæle bilder av United-stjernen: – Det er skikkelig trist


MANCHESTER UNITED – CHELSEA 2-0 (Kampen pågår):

Saken oppdateres!

Halvveis i første omgang i torsdagens kamp mellom Manchester United og Chelsea ble Antony liggende og vri seg i smerter etter en takling av Trevoh Chalobah.

Antony prøvde etter hvert å komme seg på beina, men han måtte ned igjen og ble til slutt båret ut på båre oppløst i tårer.

Manchester United's Brazilian midfielder Antony reacts as he is taken off on a stretcher after picking up an injury during the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, north west England, on May 25, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

I TÅRER: Antony var oppløst i tårer da han ble båret ut av banen. Foto: Oli Scarff (AFP)

Ut fra 23-åringens fortvilelse kan det virke som det er en alvorlig skade, men det vites ikke ennå.

– Det er skikkelig trist. Det er fæle bilder, sa Viaplays kommentator Kasper Wikestad.

Det var vanskelig å oppfatte hva som gikk galt for brasilianeren, men han var tydelig i store smerter og holdt seg til ankelen.

Manchester United's Brazilian midfielder Antony (2L) is hurt in this challenge with Chelsea's English defender Trevoh Chalobah (L) during the English Premier League football match between Manchester United and Chelsea at Old Trafford in Manchester, north west England, on May 25, 2023. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /

HYLTE I SMERTE: Det var i denne situasjonen Antony ble skadet. Foto: Oli Scarff (AFP)

I første omgang ble det ikke vist reprise av hendelsen, men etter noen minutter rullet reprisene over TV-skjermen.

– Det der ser ikke bra ut, sa Wikestad.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments