tirsdag, mai 30, 2023
HjemNyheterDet var Leif–Arne (58) som ble funnet død i Stjørdal

Det var Leif–Arne (58) som ble funnet død i Stjørdal

Det var Leif–Arne (58) som ble funnet død i Stjørdal


Politiet startet søndag 21. april etterforskning etter at en person ble funnet død på en adresse på Stjørdal. Den avdøde er 58 år gamle Leif–Arne Nicolaisen fra Tverrlandet utenfor Bodø, melder politiet i en pressemelding torsdag morgen.

Siktet for drap

En mann er siktet for drap etter hendelsen i Stjørdal i helga. Mannen blir fengslet i fire uker. Han møtte i retten med tydelige skader i ansiktet.

Les også: Kommuneansatt avslørt av anonymt brev – fikk sparken

Politiet ba om at mannen fengsles i fire uker, hvorav to uker med brev- og besøksforbud og isolasjon, under fengslingsmøtet tirsdag.

Mannen godtar fengsling, men erkjenner ikke straffskyld, melder TV 2.

– Selv om han aksepterer fire ukers varetektsfengsling, ligger det ingen skylderkjennelse i dag. Det er forhold i saken her som gjør det helt riktig å ikke erkjenne straffskyld, sier forsvarer Tore Angen.

Møttes på bar

Påtalemyndigheten opplyser at de begjærer mannen fengslet da de frykter at han vil ødelegge bevis dersom han er på frifot. Da mannen tirsdag ankom retten, var han tydelig forslått i ansiktet.

– Vi har ingen opplysninger som tilsier at han hadde disse skadene før denne hendelsen, så det å finne ut nøyaktig hva som har skjedd og ikke skjedd, er en del av etterforskningen, sier Angen.

Mannen i 50-årene ble fengslet da en død mann ble funnet i leiligheten hans søndag kveld. Den avdøde var fra Bodø og politiet har uttalt at de tror de to møttes på en bar kvelden før.

Les hele saken
Author:

Forrige artikkel
Neste artikkel
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments