tirsdag, mai 30, 2023
HjemNyheterInfluenseren slakter Chelsea-stjernens oppførsel: – Unnskyld meg, men hva faen er galt...

Influenseren slakter Chelsea-stjernens oppførsel: – Unnskyld meg, men hva faen er galt med deg?

Influenseren slakter Chelsea-stjernens oppførsel: – Unnskyld meg, men hva faen er galt med deg?


Mudryk la ut en video fra et treningssenter for kort tid siden. Der filmet han en mann som brukte romaskinen, hvor T-skjorta hadde glidd opp og buksekanten hadde glidd ned. Dermed kunne de andre på senteret se mer av mannen enn det som kanskje var tanken til vedkommende i utgangspunktet.

Influenser Joey Swoll, som har flere millioner følgere i sine sosiale medier, har reagert sterkt på måten Mudryk håndterte situasjonen på.

– Seriøst?

I en video går han hardt ut mot fotballspilleren.

– Så du ser denne mannen på treningssenteret, som jobber hardt og forsøker å forbedre seg selv med en personlig trener. Han er i en pinlig situasjon, hvor ja, huden syntes og du tenker at det er en god idé å ta en video av det for å poste i sosiale medier for å latterliggjøre han. Seriøst? Unnskyld meg, men hva faen er galt med deg? spør Swoll i et motsvar til Mudryks video.

Les også:

Les også: Lionel Messi har åpnet restaurant. Dette skaper reaksjoner

Ukraineren gikk fra Sjakhtar Donetsk til Chelsea i en gigantovergang i vinter. Der signerte han en lang kontrakt som strekker seg helt til 2031. Swoll peker blant annet på Mudryks yrke idet han slakter oppførselen i sosiale medier.

– Du er en profesjonell fotballspiller, du spiller for Chelsea i Premier League. Er det slik du vil representere deg selv og laget ditt? spør han videre.

Influenseren har laget flere lignende videoer tidligere, hvor han går hardt ut mot folk som er uhyggelige mot andre på treningssenter.

I klippet hvor han kritiserer Mudryk, nevner han en episode han selv opplevde for kort tid siden. Swoll hadde nemlig vært i en lignende situasjon og hadde gått bort til vedkommende og diskre fortalt at de hadde en glippe mellom rumpe og rygg.

Swoll mener at om Mudryk ikke var komfortabel nok til å gjøre dette, kunne han i det minste latt være å filme personen.

«Enten hjelp ham eller pass dine egne saker, men legg fra deg den telefonen», skriver influenseren.

Les også:

Les også: Amalie Iuel deler graviditetsoppdatering

Ikke første gang

Swolls reaksjon har høstet tusenvis av kommentarer og likerklikk. Flere har også tagget fotballklubben Chelsea under videoen.

Klippet Mudryk publiserte av den fremmede mannen er ikke første gang han tråkker feil i sosiale medier. Kort tid etter at han signerte for Premier League-klubben kom en gammel video til overflaten. I denne sang spilleren med på en låt med en rekke rasistiske ord og uttrykk.

Det engelske fotballforbundet etterforsket saken og Mudryk gikk ut offentlig og beklaget egen oppførsel.

Nå er Chelsea-esset i hardt vær igjen når han nå blir slaktet for videoklippet av mannen på romaskinen.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments