fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterHåvet inn én milliard på ny interesse etter tenniskarrieren

Håvet inn én milliard på ny interesse etter tenniskarrieren

Håvet inn én milliard på ny interesse etter tenniskarrieren


Hun er en av verdens mest kjente sportsnavn og har allerede tjent nok til at familien kan leve komfortabelt i generasjoner fremover. I september la hun opp som idrettsutøver for å fokusere på sine to barn, men 41-åringen har tatt opp andre sysler den siste tiden.

Williams har blitt en svært vellykket forretningskvinne og gjør det godt som risikokapitalist.

Investerer

For ti år siden begynte hun å investere i ulike «start-ups» og i 2017 startet hun Serena Ventures. Siden den gang har selskapets inntjening vært rundt én milliard norske kroner ifølge Reuters.

Forretningssansen har hun også blitt anerkjent for. Business Insider har kommet opp med en liste over topp 30 kvinnelige investorer, hvor Williams har blitt plassert på en finfin tredjeplass, skriver svenske Aftonbladet.

– Ettersom jeg kommer fra en idrettsbakgrunn, i en individuell idrett, har jeg utviklet en vane med å stole på min egen magefølelse, har tennisesset uttalt til Business Insider.

Vil «lukke gapet»

Gjennom karrieren vant Williams utrolige 23 Grand Slam-titler. Tennis-eventyret startet da faren begynte å trene henne og søsteren da de var små. Han sluttet etter hvert i egen jobb for å støtte duoen, som stadig ble bedre og bedre.

På veien møtte de fordommer og kommentarer basert på utseende.

– Jeg vet hvordan det er å være et stort talent og ikke bli anerkjent på grunn av hudfarge. Det er en annen grunn til at jeg elsker å investere – å lukke det gapet.

Les også:

Les også: Lionel Messi har åpnet restaurant. Dette skaper reaksjoner

I likhet med det hun gjorde på tennisbanen, er Williams også hardtarbeidende i forretningsverden. Partneren hennes er imponert over det hun har prestert til nå.

Hun beskriver at Williams ofte ligger våken om nettene og gjerne jobber til langt på natt.

– Det er virkelig heftig. Det er sånn man vet at man har lyktes.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments