fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterFin odds på dette spillet mellom Trygg/Lade og Rosenborg

Fin odds på dette spillet mellom Trygg/Lade og Rosenborg

Fin odds på dette spillet mellom Trygg/Lade og Rosenborg


Trygg/Lade – Rosenborg

Odds: Totalt antall mål – under 5,5

Kampstart onsdag 24. mai kl 1800
Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Koteng Arena

Kampen kan sees på NRK TV, TV2 Play og Direktesport

Vi tror det blir under 5,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.15 i odds

Det er klart for første runde i cupen og på Koteng Arena tar Trygg/Lade i mot storebror Rosenborg.

Trygg/Lade spiller i 4.divisjon avd. 1 og banket Vuku 8-0 borte i sin siste kamp, mens Rosenborg fikk en liten opptur da de slet seg til 1-0 hjemme mot Haugesund 16.mai.

Trygg/Lade er sterke hjemme

Trygg/Lade befinner seg i den trønderske Adressa-ligaen i 4. divisjon. Det er mest trondheimsklubber, men også Flatanger, Namsos og Rørvik lengst i nord er med.

Med ikke ukjente Jon Olav Hjelde som trener(lang spillerkarriere fra både Rosenborg og Nottingham Forest) har klubben startet sesongen bra.

Etter seks serierunder står de med 4-1-1 og solide 28-4 i målforskjell. Med det ligger de på tredjeplass på tabellen, og er definitivt med i kampen om opprykk.

Hjemme på Koteng Arena har de vært bunnsolide og står med tre strake seiere. 7-0 mot Flatanger, 5-1 mot Namsos og 3-0 mot Nidelv er fint å ha i banken før Rosenborg kommer på besøk.

Klubbens ambisjoner er å spille god fotball og videreutvikle alle de unge spillerne i troppen, og da er det en fin test på hvor man står når storebror står på motsatt banehalvdel.

Etterlengtet opptur for RBK

Rosenborg har hatt en trå start på årets sesong, og har så langt ikke klart å følge opp fjorårets gode prestasjoner som til slutt førte til tredjeplass i Eliteserien.

De mistet flere sentrale spillere før sesongstart, og har så langt ikke klart å erstatte dem med de nye som er kommet inn.

De vant knepent 1-0 hjemme mot Viking i første serierunde, men etter det kom det en rekke på seks kamper uten seier. Først tre uavgjorte på rad mot Molde, Sandefjord og Odd, før det kom tre kjappe tap mot Brann, Vålerenga og Bodø/Glimt.

Derfor var det en sårt tiltrengt opptur med seieren hjemme mot Haugesund 16.mai. På fotballens festdag ble det ingen fest på banen, men Rosenborg dominerte både ballinnehav(60-40), skudd(12-2), og skudd på mål(3-0).

Som det har vært i mange av Rosenborgs kamper i år ble det en sjansefattig og målfattig affære. Kremmerhuset til Morten Bjørlo etter 57 minutter ble kampens eneste, og Kjetil Rekdal fikk litt pusterom i oppgaven med å få trønderne på riktig spor.

Å omsette sjanser til scoringer har vært en utfordring for Rosenborg så langt, og da passer det fint å møte et 4. divisjonslag i cupen. Da bør det bli både mange sjanser og scoringer til Kjetil Rekdals menn.

Det blir selvsagt favorittseier

På papiret er det stor nivåforskjell på lagene, og vi tror det kommer til å vise seg ute på kunstgresset også.

Selv om Trygg/Lade har vært gode på Koteng Arena i serien møter de nå et lag av et helt annet kaliber. Kjetil Rekdal bekrefter at de kommer ikke til å stille med et sterkt mannskap – men noen endringer kan det bli.

Det skal uansett være mer enn nok til å ta seg av Trygg/Lade uten store problemer.

Det er ikke allverden av spill å ta av i dette oppgjøret, for Rosenborg er enorme favoritter. De har slitt med å score så langt i sesongen, og vi tror det kan ta tid før de får hull på byllen også mot et sannsynligvis lavtliggende Trygg/Lade.

I fjor endte 7 av 15 kamper i første runde med eliteserielagene involvert, med under 5,5 mål totalt. Det tror vi skjer også i dette oppgjøret.

Vårt tips er derfor at det blir under 5,5 mål totalt. Det spiller du på her til 2.15 i odds

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments