fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterSport21 Premier League-signeringer som har skuffet aller mest

21 Premier League-signeringer som har skuffet aller mest

Goal.com følger Premier League tett fra balløya og drar sine analyser av største overraskelser, beste signeringer, flopp’er og mest skuffende signeringer. Kun kort tid før vi ender 2022/23-sesongen har det engelske mediet tatt for seg ny-signeringer som har skuffet mest. Vi henger oss på.

Før Goal kommer til det de mener er de seks største skuffelsene, er det 15 signeringer som fortjener å komme på topp 21-lista av underprestasjoner i forhold til forventninger/prislapp.

LES: The Guardian: Avtale på plass med ny Southampton-manager

21.Lucas Paqueta (West Ham, £51m)

20.Brenden Aaronson (Leeds, £25m)

19.Matheus Cunha (Wolves, £44m)

18.Paul Onuachu (Southampton, £18.6m)

17.Darwin Nunez (Liverpool, £85m)

16.Georginio Rutter (Leeds, £35m)

15.Gianluca Scamacca (West Ham, £35.5m)

14.Anthony Gordon (Newcastle, £45m)

13.Goncalo Guedes (Wolves, £35m)

12.Philippe Coutinho (Aston Villa, £17m)

11.Yves Bissouma (Tottenham, £25m)

LES: En av Barcelonas best betalte bekrefter exit

10.Raheem Sterling (Chelsea, £47.5m)

9.Kalidou Koulibaly (Chelsea, £33m)

8.Pierre-Emerick Aubameyang (Chelsea, £12m)

7.Arthur Melo (Liverpool, leie)

Så til de seks spillerne Goal ser på som de største skuffelsene:

6. Antony (Man Utd, £85m)

På den ene siden har brasilianeren tilpasset seg tempoet i Premier League og har bidratt med 8 scoringer, men er ikke i nærheten av å forsvare overgangssummen på 85 millioner pund. Antony er ung og under Erik ten Hags coaching, så det er forventet at prestasjonene hever seg de kommende sesongene.

5. Jesse Lingard (Nottingham Forest, free agent)

Nottingham Forest stupte inn i overgangsmarkedet som den mest hyperaktive klubben ved siden av Chelsea. Lingard spaserte inn som free agent, men forhandlet seg frem til en ukelønn på 120 000 pund. Siden hamstring skaden på starten av 2023 har Lingard ikke vært i nærheten av prestasjoner som forsvarer ukelønna.

4.Mykhailo Mudryk (Chelsea, £88.5m)

Den unge ukraineren ble kuppet fra Arsenal, Todd Boehly tok like godt privatflyet sitt til treningsleiren til Shakhtar og closed the deal i januar. Den energiske vingen var forventet å bli en gamechanger for Chelsea. Med en prislapp på 88,5 millioner pund har det hele blitt flaut.

Forventningene i forhold til pris og prestisjen Chelsea-eierne la i signeringen gjorde det nesten umulig for 22-åringen å lykkes i første halve sesong.

3. Kalvin Phillips (Man City, £42m)

De siste sesongene har Phillips vært en av de mest spennende midtbanespillerne på balløya. Leeds-supporterne digget ham, Gareth Southgate det samme. Så kom drømmeovergangen for Leeds-gutten, ikke mange månedene etter gikk Guardiola ut og kalte ham overvektig etter returen fra VM-sluttspillet. I mai kom den første Premier League-kampen fra start – da var tittelen allerede sikret.

2. Marc Cucurella (Chelsea, £63m)

Som full-back er det nesten umulig å forsvare en overgangssum på ville 63 millioner pund. Likevel, fra å gnistre i Brighton-drakta har Cucurella gjort en drøss av personlige feil, posisjonerer seg dårlig og viser at fysikken ikke er helt på plass i den blå drakta. Forrige sesong var han en konstant trussel for motstandernes forsvar, dette har dessverre Chelsea-supporterne sett lite av.

1. Richarlison (Tottenham, £60m)

Da Antonio Conte hentet inn Richarlison, Bissouma og Cristian Romero, ble Spurs-troppen vurdert som utfordrer til tittelen, Tabellen forteller en annen historie. Richarlison har slitt i en kaotisk sesong. Med en fattig Premier League-scoring i Spurs-drakta som klubbens nest dyreste spiller ever, har brasilianeren forsvunnet fra startelleveren og topper lista.

LES OGSÅ: Italiensk media: Man United har funnet bolig til Napoli-stjerne

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments