fredag, juni 2, 2023
HjemNyheterSportWijnaldum og Dybala skaper hodebry for Mourinho

Wijnaldum og Dybala skaper hodebry for Mourinho

Før siste kamp mot Bayer Leverkusen uttalte Mourinho i kjent Mourinho-stil at Roma allerede hadde vunnet Europaligaen. Med tre andre Champions League-klubber i semifinalen var Roma den moralske vinner. Mourinho overlistet Xabi Alonso og ledet Serie A-klubben til finale, men har to skader som skaper hodebry før finalen.

Georginio Wijanldum har vært på banen i bare 20 kamper etter at sesongen startet med et tøft brudd i beinet. Jürgen Klopps mest betrodde spiller har likevel vist sin verdi siste del av sesongen, før det igjen smalt til med skade mot Feyenoord i EL-kvartfinalen.

LES: Må skyve på 500 millioners-regning for å beholde lisensen

Nederlenderen skal riktignok teste seg før Serie A-kampen mot Fiorentina kommende helg, men risikerer ifølge La Gazzetta dello Sport likevel å måtte stå over Europaligafinalen mot Sevilla, 31. mai. Er det en spiller Mourinho ønsker seg med i en finale, er det den tidligere Liverpool-stjerna.

Utsiktene for at Paulo Dybala blir klar til finalen er dårligere enn nederlenderens.

LES OGSÅ: Saka er med videre!

Dybala har vært akkurat så viktig for Roma som Mourinho forventet, med sine 16 scoringer og 8 assists. Ifølge La Gazzetta dello Sport er det lite sannsynlig at 29-åringen som har vært ute med skade i to måneder blir klar til Sevilla-kampen.

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments