fredag, juni 9, 2023
HjemNyheterAvisrunden: Tyvene ble tatt på fersk gjerning – så ble en Instagram-plan...

Avisrunden: Tyvene ble tatt på fersk gjerning – så ble en Instagram-plan løsningen

Avisrunden: Tyvene ble tatt på fersk gjerning – så ble en Instagram-plan løsningen


Tok tjuvar på fersken: – Me er ikkje redde for å legga ut bilete av folk som bryt seg inn (Sogn Avis)

Fire investorer jobber for tiden med å gjør et nedlagt tuberkulosesanatorium på Harastølen i Luster i Sogn til et hotell. De fire har siden starten i 2016 vært plaget av innbrudd.

Denne uken greide en av investorenes ansatte å fotografere to personer som var i ferd med å bære med seg ting de hadde tatt fra stedet, skriver Sogn Avis.

Bildet ble så lagt ut på sosiale medier, og tyvene leverte tingene tilbake, mot at bildet ble slettet. Nå vil det kommende hotellet sette opp overvåkningskameraer.

– Vi er ikke redde for å legge ut bilde av folk som bryter seg inn for å finne ut hvem det er. Det var veldig effektivt denne gangen, sier en av investorene, Terje Svindland, til Sogn Avis.

Det eksploderte da Hanne-Lene reagerte på Lierkroa-isen: – Dette blir litt dumt, mor (Drammens Tidende)

Det vakte stort engasjement i flere medier da Hanne-Lene Dahlgren søndag i Drammens Tidende var kritisk til størrelsen på den minste softisen på Lierkroa i Lier.

Isen var nemlig altfor stor for hennes fem år gamle sønn, slik at 75 prosent av isen måtte kastes. Dahlgren er opptatt av bærekraft, og var kritisk til dette.

Langt fra alle er enig med Dahlgren i Drammens Tidendes kommentarfelt. Noen sammenligner det med å klage på at maten er for varm, mens andre mener hun ikke kan ha hatt store utfordringer i livet når hun kan klage på størrelsen på isen.

FÅR REAKSJONER: Hanne Lene Dahlgrens syn på softis-størrelsen i Lier har fått reaksjoner. Foto: @hannelenedahlgren på Instagram

Kastet alle klærne til ektemannen ved en feiltakelse – så skjedde mirakelet (Sarpsborg Arbeiderblad)

For et par uker siden tok Sarpsborg-kvinnen Ann Kristin Marthinsen til avfallsanlegget Gatedalen for å kaste søppel i forbindelse med flytting.

Til hennes store fortvilelse, fikk hun i etterkant av turen vite at hun hadde levert inn alle klærne som tilhørte hennes mann. Da hun dro tilbake til anlegget, fikk hun beskjed om at de mest sannsynlig var blitt brent opp.

Så kom kontrabeskjeden, fra en ung mann som jobbet på anlegget. Klærne var kanskje ikke blitt kjørt bort likevel.

– Han sa det kunne være en mulighet for at avfallet fra dagen før ikke hadde blitt kjørt bort. Han ba meg med inn, jeg fikk på meg arbeidshansker og begynte å grave i den store avfallshaugen inne på området. Etter to timer fant jeg den ene sekken med klær, og senere fant vi den andre. Da ble det jubel, forklarer Marthinsen.

Matprisene løper løpsk: – Går etter billigproduktene nå (Bergensavisen)

En ny rapport fra Sifo viser at prisene på nødvendighetsvarer som mat og drikke har økt over dobbelt så mye som den generelle prisveksten det siste året.

Det skriver Bergensavisen.

Marthe Håvik Augustgulen er blant forskerne som står bak Sifos referansebudsjett.

– De månedlige utgiftene for en familie med to voksne og to tenåringer har økt med 1600 kroner i måneden, sier Austgulen.

Kun barnehage har blitt billigere ifølge Sifo-forskeren, som sier det hele er politisk bestemt.

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments