torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterRegjeringsavtale i Sudan utsatt

Regjeringsavtale i Sudan utsatt

Regjeringsavtale i Sudan utsatt


Utsettelse skyldes manglende enighet om enkelte gjenstående punkter, sier en talsperson om forhandlingsprosessen.

Uttalelsen kom tidlig lørdag, samme dag som avtalen skulle skrives under. Den skulle legge til rette for utnevnelsen av en sivilt ledet regjering senere i måneden og være starten på en overgangsperiode fram mot valg i landet.

Tidligere i uken dukket det opp uenigheter om tidsplanen for å integrere den mektige paramilitære styrken RSF (Rapid Support Forces) inn i det sudanske forsvaret. En slik integrering er en del av rammeverket for overgangen som partene ble enige om i desember.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments