torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterNyenget med sin annen strake seier i Reistadløpet

Nyenget med sin annen strake seier i Reistadløpet

Nyenget med sin annen strake seier i Reistadløpet


Nyenget avgjorde med å være best i utforkjøringene de siste fire-fem kilometerne. Han hadde en forsiktig åpning av de tradisjonsrike løpet over fire mil fra Setermoen til Bardufoss.

– Jeg slet i den første stigningen, men hadde etter hvert mye å gå med. Det er veldig gøy å gå alene i mål. Det lugget litt for oss med festesmurning og det var problemer i utforkjøringene, sa Nyenget.

Eirik Sverdrup Augdal, sammen med Ole Jørgen Bruvoll, hadde fått rundt 50 sekunder til Tord Asle Gjerdalen, Erik Valnes, Martin Løwstrøm Nyenget, Andrew Musgrave og Thomas Ødegaarden. Sistnevnte gikk uten festesmurning opp stigningen til Orta.

Ved Kampenhytta etter 21 kilometer hadde Nyenget tatt seg opp i teten. Med en mil igjen var det fire løpere igjen i toppen. Nyenget, Ødegaard, Augdal og Musgrave. Musgrave og Ødegaard hadde et fall som gjorde at Nyenget stakk ifra.

Rennet arrangeres til ære for oberst Ole Reistad. Det var en litt lettere løype denne gangen enn i fjor og rundt en mil kortere.

Ski Classics avsluttes med Senja Summit 2 fra Bardufoss til Finnsnes.

(©NTB)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments