torsdag, juni 1, 2023
HjemNyheterSportKun timer etter at Tottenham avblåste krisen forsvant en av klubbens viktigste

Kun timer etter at Tottenham avblåste krisen forsvant en av klubbens viktigste

På fredag gjorde vikartrener Cristian Stellini sitt for å virke uberørt etter noen turbulente uker med Conte-show. «klubben er ikke i krise», kom det fra Stellini. Noen timer senere kom meldingen fra Spurs om at de sto uten sportsdirektør.

På fredag kveld kom bekreftelsen. Fabio Paratici må sone for gamle synder fotballsynder, 30-måneders karantenen sørget for at italieneren nå trekker seg fra sitt daglige arbeid som sportsdirektør hos klubben som virkelig trenger noen i denne posisjonen.

LES: Oppløftende Eriksen-nyheter

Conte er historie, treneren Fabio Paratici overtalte til å returnere til Premier League. Det begynte bra der Paratici traff på spillersigneringen, mens Conte tok seg av Champions League-billett før sesongen. Så har Conte blitt gradvis mer og mer grinete. Vi husker godt det samme mønsteret fra den siste sesongen hos Chelsea, det kom ikke som en overraskelse da Spurs betalte Conte ut av Spurs-regnestykket. Nå er det sportsdirektørens tur til å forsvinne.

I januar fikk Paratici sammen med 11 tidligere Juventus-sjefer beskjed fra det italienske fotballforbundet om karante etter å ha blitt kjent skyldig i økonomisk snusk i forbindelse med overganger. I første runde dreide dette seg om karantene i Italia, denne uken gjorde FIFA det klart de har gjort karantene gjeldene for hele verden.

Anken fra Paratici på 30-måneders karantenen får svar 19. april. Da får vi se om Spurs igjen har på plass en sportsdirektør. Tottenham er definitivt ikke klubben som skal stå uten leder på den sportslige oppbygningen før kommende sesong.

LES OGSÅ: Overbevist tredjedivisjons-spiller selges for 800 millioner

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments