lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportRiisa-scoring bidro til historisk semifinale – Naalsund ut med skade

Riisa-scoring bidro til historisk semifinale – Naalsund ut med skade


Manchester United er videre til semifinalen i FA-cupen etter 3-1-seier mot Lewes, som spiller på andre nivå. Det er første gang Manchester United når en semifinale i FA-cupen.
Lisa Naalsund fikk debuten hos de rødkledde fra start, men etter 26. minutter måtte hun byttes ut. Fra TV-bildene så det ut som det var en hamstringskade, og det var tøft for den norske spilleren, som måtte la tårene trille.
Uniteds første scoring var et selvmål, men 2-0-scoringen stod Vilde Bøe Risa for. Hun headet inn et innlegg fra Ona Battle. Emily Kraft reduserte, før Nikita Parris satte spikeren i kista med nok en scoring i FA-cupen. Hun har scoret i alle FA-cup-kampene til nå.

Les mer

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments