lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportPumper inn 26 milliarder i Project Chelsea!

Pumper inn 26 milliarder i Project Chelsea!

Det er ikke bare på overgangsmarkedet de nye eierne (fortsatt ferske) legger igjen milliarder. Prosjekt Chelsea går nå inn i en ny fase, der en underholdningsmaskin skal reise seg fra støvet til et revet Stamford Bridge.

Daily Mail melder The Blues har tenkt å bulldoze Stamford Bridge og bygge en supermoderne stadion som huser 60 000 tilskuere, tjue tusen mer enn dagens kapasitet. Her skal det ikke flikkes på en gammel og ærverdig stadion, her skal det bli skinnende nytt og tilpasset dagens behov for et underholdningshungrig publikum.

LES: Har trukket tilbudet til Antonio Conte

Ifølge Daily Mail har eier Todd Boehly vært i kontakt med Fulham-boss Shahid Khan for å diskutere muligheten for at Chelsea bruker Craven Cottage som hjemmebane mens byggingen av nye Stamford Bridge pågår. Også Wembley og Twickenham står som alternativer.

Det kan være snakk om minst fire år med hjemmekamper utenfor Stamford Bridge, ifølge Daily Mail skal det pumpes inn 2 milliarder pund inn i den nye storstua til Chelsea.

Med dagens kapasitet på 42 000 tilskuere og mindre enn Premier League-rivalene, var også Roman Abramovich på med planlegging i 2017 for å bygge om Stamford Bridge. Dette prosjektet ble satt på vent, byggetillatelsen løp ut i 2020.

LES OGSÅ: Bayern-legende: «Vi trenger ikke være redd for Haaland»

Selv om det høres ut som en gjennomførbar plan når eierne er villig til å betale det som må til, er dette alt annet enn et rett-frem prosjekt. Det dreier seg om tjukkeste London Vest, nær tog, tuben, elver og kirkegård.

 

Les hele saken
Author: T. Richardson

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments