lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterPedro Pascal: Her kan du se mer av ham nå

Pedro Pascal: Her kan du se mer av ham nå

Pedro Pascal: Her kan du se mer av ham nå


José Pedro Balmaceda Pascal ble født i Santiago i Chile i 1975, men familien fikk politisk asyl i Danmark da han var baby. Senere flyttet familien til USA.

Som skuespiller slo han igjennom stort ganske sent, men det betyr ikke at det ikke finnes mange muligheter til å se ham på strømmetjenester tilgjengelig her til lands.

De gode

Narcos (Netflix) – en særdeles god TV-serie om narkotikatrafikken mellom USA og Sør/Mellom-Amerika. Denne skal du se. Pedro Pascal er strålende.

Triple Frontier (Netflix) – en film som kom i 2019, og som veldig få fikk med seg. Actionfilm med Ben Affleck og Oscar Isaac. En god film for de som liker enkel og god actionunderholdning.

Kingsman: The Golden Circle (Disney+) – underholdende actionfilm hvor Pedro Pascal spiller en liten rolle. Vel verdt å kikke på.

Du kan også se Pedro Pascal i Sias musikkvideo under:

De middels

The Equalizer 2 (Viaplay) – en ganske god actionfilm fra 2018 med Denzel Washington.

Wonder Woman 1984 (HBO Max) – en litt forvirrende og slitsom superheltfilm som ikke helt klarer å levere på det den bør, men den er ikke direkte dårlig.

The Great Wall (Prime Video) – en storfilm som ikke helt klarer å være helt stor med Matt Damon i en stor rolle. Helt grei underholdning med mange penger kastet etter scener.

De ganske dårlige

The Bubble (Netflix) – en komedie av Judd Apatow som ikke er spesielt morsom. Historien er skuespillere som er fanget inne på et hotell under en pandemi som prøver å få ferdig en film. Problemet med filmen er at all humoren rundt pandemien er, vel, dårlig og noe vi helst ikke vil se på.

We Can Be Heroes (Netflix) – folkene bak «Småspioner» prøver seg på en ny greie, og det fungerer sånn rimelig greit. Ungene vil kanskje like dette.

Science fiction-filmen «Prospect» fra 2018 har vi ikke funnet på noen strømmetjeneste, men den kan leies flere steder. Han er også med i episoder, eller i enkeltepisoder, i seriene «Homeland, «Law & Order,»«CSI,» «Law & Order,» «Brothers & Sisters,» «Buffy the Vampire Slayer,» «Nurse Jackie» og «The Good Wife.»

Skrekkfilmen «Earth vs the Spider» fra 2001 kan leies på Apple TV, men den er det ikke verdt å bruke tid på. Pedro Pascal har også en liten rolle i den strålende «The Adjustment Bureau» som kan leies flere steder.

PS! The «Last of Us» og «Game of Thrones» er på HBO Max, mens «Mandalorian» er på Disney+

Her får du siste nytt om serier og full oversikt over anmeldelser og saker

Følg med på diskusjoner og tips fra folk flest på Seriesnakk her på Facebook (snart 5 000 medlemmer!)

Les hele saken
Author:

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments