lørdag, april 1, 2023
HjemNyheterSportParis Saint-Germain tar ikke sjansen på en svekket angrepsrekke, klar til å...

Paris Saint-Germain tar ikke sjansen på en svekket angrepsrekke, klar til å sende over to milliarder til Napoli

Chelsea dro frem 121 millioner euro i januar for å hastehente en argentinsk 22-åring til Stamford Bridge, en handel Benfica bekreftet kunne bli adskillig billigere hvis Premier League-klubbene ventet til sommeren. Etter dette ser det ut som 100 millioner euro pluss, pluss er den nye «normalen».

I havnebyen Napoli er det en annen 22-åring som har fått gigantene til å ta frem den store kalkulatoren. Khvicha Kvaratskhelia har på rekordtid spilt seg som en av de hotteste angrepsspillerne i Europa.

Les: Arsenal samler sammen til «stort» bud på Chelsea-mål

Ingen i Paris Saint-Germain er 100 % sikre på Lionel Messi, Kylian Mbappé og Neymar alle blir når neste sesong sparkes i gang. – Den søkkrike klubben har for flere år siden bestemt seg for at deres mål, eneste mål, er å vinne Champions League.

Til tross for større tetthet av superstjernen enn noen andre klubber i verden blir de ikke Champions League mestre i år heller. Napoli, som fortsatt er med videre kvartfinalen i Champions League og som leder Serie A med god margin vil få kontoen grundig fylt hvis de seler Victor Osimhen til en av flere Premier League klubber som er svært interessert og eller de slår til på fantasibudet på Khvicha Kvaratskhelia som PSG-planlegger.

Les: L’Equipe: Arsenals 900 millioner kroners flopp på utlån er «åpen» for å bli

Begge scoret for øvrig i 0 – 4 seieren mot Torino i kveld.

Benfica hentet Enzo Fernandez forrige sommer, Napoli hentet Kvaratskhelia også for under året siden. 14 scoringer og 16 assists på 20 kamper for klubben, som vinner Serie A og står som favoritt til å vinne årets Champions League, har fått gigantklubbene til å legge planer for sommerens overgangsmarked.

Ifølge Corriere dello Sport har PSG signalisert de er villig til å betale 180 millioner euro for Napoli-juvelen, noe som vil gjøre 22-åringen til verdens nestdyreste spiller. – Skjer salget har Paris Saint-Germain topp tre kjøp gjennom tidene. Neymar fra Barcelona 222 millioner euro og Kylian Mbappé også 180 millioner euro.

22-åringen, som møter Norge i EM-kvalifiseringen med sitt Georgia om en drøy uke, har vært en åpenbaring siden han ble hentet fra Dinamo Batumi i sommer.

Dette er vingen Napoli betalte rundt 10 millioner euro for, ni måneder tidligere. Vi trodde vi hadde sett det meste av galskap i fotballens verden.

Les hele saken
Author: Michael Breines Oredam

RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments